RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso nu lasă echipa la greu

/ 22 martie 2011

Diagnosticat cu ruptură de cartilagiu, brazilianul Alexandre Cardoso refuză operaţia pentru a pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Duelul cu Djakaridja Kone din prima repriză a meciului cu Dinamo a avut urmări destul de grave pentru Cardoso, jucătorul Pandurilor fiind la un pas de a rata întregul sezon din cauza unei rupturi a unui cartilagiu de la genunchi. După primele analize, brazilianului i s-a recomandat operaţia, însă Cardoso nici nu a vrut să audă: „Mi s-a recomandat o artroscopie, dar asta înseamnă o pauză de două luni şi în situaţia în care este echipa acum nu vreau să fac aşa ceva. Echipa are nevoie de jucători acum şi sunt gata să forţez, să risc. Dacă aş face artroscopia s-ar termina campionatul pentru mine”, a declarat Cardoso pentru www.sportingorj.ro. Acesta a explicat şi cum se poate trece trece peste această accidentare şi când va reveni la antrenamente: „Am vorbit cu medicul Eugen Lăcătuşu, la care am făcut ecografia, şi cu medicul nostru de la echipă şi ei spun că acea bucăţică de cartilagiu poate fi înlăturată de organism pe cale naturală, fără a fi nevoie de operaţie. Acum mă simt mult mai bine, cred că sunt la 70-80% refăcut, aşa că voi mai sta doar câteva zile şi voi reintra”, a mai declarat Cardoso.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.