RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar egal pe teren propriu pentru Pandurii II

/ 18 martie 2011

Cei de la Pandurii II n-au reuşit să profite de noul pas greşit făcut de liderul seriei, CSM Slatina, şi remizând acasă cu FC Caracal, scor 1-1, au rămas la patru puncte de locul ce duce spre liga a doua.

Învinşi categoric pe propriul teren în etapa trecută de Minerul Motru, cei de la FC Caracal au deschis repede scorul în meciul cu Pandurii II, Bădăuţă reluând în gol din interiorul careului o centrare în faţa porţii în minutul 10. Prea încrezători într-un rezultat bun în acest meci, jucătorii de la Pandurii II au avut şi ghinion în minutul 50, când au irosit un penalti. Fărcăşanu a fost oprit neregulamentar de portarul caracalenilor, dar Stanciu a executat slab de la punctul cu var permiţându-I portarului oaspeţilor să-şi răscumpere greşeala respingând balonul ce trebuia să aducă egalarea. Elevii lui Gabi Zahiu au reuşit să egaleze în minutul 82, după o fază fixă executată de Orac, Dăianu reuşind să marcheze cu o lovitură de cap.

În aceeaşi etapă, Minerul Mătăsari a câştigat categoric pe teren prorpiu, scor 5-0, contra celor de la FC Drobeta Turnu Severin, cele trei puncte urcându-i pe jucătorii lui Marcel Ploae pe locul doi.

Pandurii II Târgu Jiu – FC Caracal 1-1 (0-1)

Au marcat: Dăianu (min. 82) / Bădăuţă (min. 10)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 49 Dăianu), Ştreangă, Chibulcutean, I. Constantin (min. 80 Unguru) – Stanciu (min. 60 Bertea), Poiană, Orac, Nicoloff (min. 67 Zamfir) – Vlăduţi, Fărcăşanu. Antrenor: Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ddd spune:

    dak nici pe astea nu i-au batut… cu tot cu arbitrii inseamna k e ceva… bv lor.. au ramas cu mintea in antalya , akolo era cald frumos 😀

    • ccc spune:

      De unde mm stii tu ca au avut ajutor din partea arbitrilor?ai fost macar la meci incultule?ai vazut macar cate ocazii de gol au avut pandurii2 pana la finalul meciului incat aia numai contau pe atac?ce draq vorbiti aiurea?toti stiti fotabl ratatilor,cand de fapt va loveste mingea si ziceti ca v-a lovit trenul!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.