RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II vrea să rămână pe locul 2 şi după meciul cu FC Caracal

/ 17 martie 2011

După ce etapa trecută a scos un egal la Piatra Olt în confruntarea cu echipa condusă acum de fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, Pandurii II a profitat de înfrângerea celor de la CSM Slatina şi s-a apropiat la patru puncte de liderul seriei.

Vineri de la ora 15:00, în cadrul etapei a XVIII-a a seriei a IV-a din Liga a III-a, echipa antrenată de Gabi Zahiu va da piept pe teren propriu cu FC Caracal, echipă care a pierdut surprinzător în runda precedentă, scor 0-3 acasă cu Minerul Motru. „Nu ne culcăm pe o ureche şi nu luăm în calcul doar ultimul rezultat pentru că noi ştim că niciun meci nu seamănă cu altul, iar caracalenii au un lot destul de bun. De fapt, şi în meciul cu Minerul Motru au avut mai multe ocazii, printre care şi un penalti, pe care însă le-au irosit. Aşa că nu ne aşteptăm să fie un meci uşor. Cu toate acestea, nu avem alt ţel decât victoria în acest meci”, a declarat Viorel Cioară pentru www.sportingorj.ro.

Pentru partida cu FC Caracal în lotul celor de la Pandurii II nu sunt decât două indisponibilităţi, Găman nefiind încă refăcut după o problemă medicală mai veche, iar Bugiu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Faţă de meciurile din turul campionatului, când la Pandurii II se regăseau în primul unsprezece şi câte opt sau chiar nouă jucători sub 21 de ani, acum s-a ales să se joace cu o formulă ceva mai experimentată, în care îşi fac loc şi Chibulcutean sau Orac, jucători la care a renunţat Petre Grigoraş în această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.