RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar, Matei şi Brata, convocaţi la naţionala de tineret

/ 17 martie 2011

Lotul Pandurilor nu este doar unul dintre cele mai tinere din Liga I, ci şi unul dintre cele mai valoroase, dovadă fiind nu doar interesul marilor echipe bucureştene, ci şi convocările la loturile naţionale primite de jucătorii lui Petre Grigoraş.

Dacă în trecut de la Pandurii mergeau foarte rar jucători la loturile naţionale şi, în general, era vorba de convocări la naţionalele de juniori, acum tot mai mulţi jucători ai gorjenilor fac pasul spre echipa naţională de tineret, la următoarea acţiune a lotului condus de Emil Săndoi urmând a lua parte trei jucători antrenaţi la Târgu Jiu de Petre Grigoraş. „Pe adresa clubului nostru a sosit scrisoarea de convocare pentru trei jucători care vor face parte din lotul echipei naţionale de tineret la următoarea acţiune a selecţionatei condusă de Emil Săndoi. David Lazar, Gabi Matei şi Ciprian Brata vor merge cu echipa naţională de tineret într-un turneu ce se va desfăşura în Austria şi Slovenia în perioada 23-29 martie, ei urmând ca de duminică să se prezinte la Mogoşoaia pentru reunirea lotului”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

Gabi Matei, jucător care din vară va pleca la Steaua, dar şi Ciprian Brata au mai fost convocaţi la lotul naţional de tineret şi în luna februarie, pentru meciul disputat cu selecţionata similară a Turciei, dar atunci Matei a fost nevoit să declare forfait din cauza accidentării suferite în cantonamentul din Antalya, doar Brata jucând în meciul respectiv. David Lazar este şi el de mai multă vreme în vederile lui Emil Săndoi, evoluţiile sale foarte bune din Liga a II-a, în tricoul celor de la Voinţa Sibiu, dar şi faptul că o echipă de Liga I, Pandurii Târgu Jiu, i-a acordat încredere incluzându-l în lot, stând probabil la baza convocării sale la echipa naţională de tineret.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.