RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical cu Gaz Metan CFR Craiova pentru Minerul Motru

/ 17 martie 2011

Victoria frumoasă a motrenilor din ultima etapă, 3-0 în deplasare cu FC Caracal, nu poate fi continuată pentru că în această etapă trupa lui Ştefan Nanu stă, Minerul Motru jucând doar un meci amical cu echipa de liga a II-a, Gaz Metan CFR Craiova.

„Faptul că am reuşit să facem un joc bun pe întregul parcurs al maciului, nu doar o repriză ca până acum, a fost, întradevăr, o surpriză şi pentru noi. Oricum, a fost vorba şi de o altă atitudine arătată de jucători la acest meci după înfrângerea din etapa precedentă, când am cedat acasă. E drept, la meciul cu CS Piatra Olt, e foarte posibil să nu ne fi priit nici terenul sintetic. De aceea am şi luat decizia ca de acum să nu mai jucăm meciuri oficiale pe sintetic indiferent de condiţiile meteo”, a declarat directorul sportiv al Minerului Motru, Mihai Cernica, pentru www.sportingorj.ro despre primele două jocuri disputate de echipa motreană în returul campionatului.

Pentru a se păstra în ritmul competiţiei, formaţia motreană a răspuns pozitiv invitaţiei celor de la Gaz Metan CFR Craiova de a juca un meci amical sâmbătă, de la ora 11:00, la Drobeta Turnu Severin: „Pentru că şi noi şi ei nu jucam în campionat în acest weekend am stabilit un meci amical pe care să-l jucăm la Severin. Iniţial s-a vorbit de Stadionul „Municipal”, dar, pentru că vremea s-a înrăutăţit, cred că până la urmă vom juca pe terenul celor de la Termo. Ne pregătim pentru că vom avea un program greu în următoarele etape, cu două deplasări după care vom primi vizita celor de la Pandurii II”, a mai declarat Mihai Cernica.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.