RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mini-cantonament la Sibiu pentru Pandurii în pauza competiţională

/ 16 martie 2011

Pentru perioada în care campionatul va fi întrerupt în Liga I pentru meciurile echipei naţionale, Pandurii au stabilit un program ce cuprinde un cantonament de o săptămână la Sibiu.

„Am schimbat în ultimul moment locaţia pentru mini-cantonamentul din perioada de pauză a campionatului. La Săcele, unde intenţionam să efectuăm acest cantonament, a intervenit o problemă în sensul că în acea perioadă la hotelul respectiv, pentru o zi, există o programare mai veche pentru un alt grup. Ne-am orientat rapid şi am ales Sibiul”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor.

Eugen Pârvulescu a adăugat că echipa va fi cazată la cel mai bun hotel din zonă şi va avea două jocuri de verificare în acea perioadă: „Echipa va fi cantonată la Hotel Hilton, unde am reuşit să obţinem şi nişte preţuri foarte, foarte bune. Pe 23 martie vom intra în cantonament şi vom avea două jocuri amicale, unul vineri, cu Voinţa Sibiu, de la ora 17:00, şi unul luni sau marţi, în compania celor de la FC Cisnădie”, a completat oficialul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.