RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nimic semnat pentru Chiricheş

/ 15 martie 2011

Deşi s-a vorbit despre faptul că Vlad Chiricheş ar fi semnat deja un contract cu Steaua, valabil însă doar din vară, Marin Condescu a precizat că totul este doar la stadiul de discuţii.

Preşedintele Pandurilor a declarat că Steaua este interesată de jucător, că şi Chiricheş nu pare a spune nu unei eventuale plecări din vară la clubul din Ghencea, dar până acum nu se poate spune că acest transfer a fost sau va fi cu siguranţă făcut: “Am discutat cu Steaua ca din vară Chiricheş să poată pleca în aceleaşi condiţii financiare pentru club ca şi Matei. Chiricheş nu a semnat absolut nimic şi nici Pandurii nu a semnat nimic. Nu este finalizată negocierea, este doar interesul Stelei pentru el, dar până în vară se pot întâmpla multe”, a spus Condescu.

După ce până acum Pandurii n-a excelat la capitolul vânzări de jucători, cel mai important transfer al gorjenilor fiind ivorianul Djakpa, cedat la Bayer Leverkusen pentru aproape un milion de euro, acum gorjenii par a avea un lot de jucători din care-şi pot rotunji frumos bugetul: “De când am promovat nu am avut niciodată un lot atât de omogen şi capabil să joace fotbal. Putem spune şi că este un lot profitabil. Sperăm acum să vină bani la bugetul clubului şi din vânzări de jucători şi drepturile de televiziune”, a mai declarat Marin Condescu.

În această iarnă Pandurii i-a vândut pe Gabi Matei la Steaua, pe o sumă care ar putea bate recordul lui Djakpa, şi pe Marius Popa şi Nasser Menassel la U Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.