RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru şi Lazar sunt la Severin şi aşteaptă mâine dreptul de joc

/ 10 martie 2011

Chiar dacă nu au făcut deplasarea cu lotul Pandurilor la Drobeta Turnu Severin şi s-au antrenat astăzi la Târgu Jiu, doi dintre jucătorii transferaţi de gorjeni şi doriţi de Grigoraş la meciul cu Gloria Bistriţa au plecat în această după-amiază la Severin.

„Este adevărat, Lemnaru şi Lazar sunt acum la Severin cu echipa. I-am trimis acolo în speranţa că dacă vom primi în ultimul moment o hârtie oficială care să le dea drept de joc să fie acolo şi Grigoraş să poată să-i aibă la dispoziţie la acest meci, cel cu Gloria Bistriţa”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Lemnaru este atacantul pe care Petre Grigoraş s-a bazat în perioada de pregătire şi care înaintea reluării campionatului era titular pe postul său, în vreme ce Lazar ar putea fi rezerva lui Mingote la meciul cu Gloria Bistriţa, de la Târgu Jiu fiind luat ca rezervă un junior de la echipa a doua, Daniel Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.