RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş a preferat un junior în locul lui Mutu

/ 10 martie 2011

După ce oficialii Pandurilor nu au reuşit să rezolve legitimarea jucătorilor transferaţi în această iarnă, iar la meciul de la Dinamo a fost nevoit să-i cheme de urgenţă pe Mutu şi Tătaru pentru a completa foaia de joc, pentru partida cu Gloria Bistriţa Grigoraş a renunţat la portarul venit în vară de la Internaţional Curtea de Argeş.

Grigoraş nu l-a mai dorit în lot pe portarul Daniel Mutu, în cantonamentul din Antalya, în lipsa lui Mingote, accidentat, i-a folosit pe Lazar şi Horvat, dar cei doi nu au drept de joc şi pentru a avea o rezervă pentru portughez la meciul cu Gloria Bistriţa a apelat la echipa a doua. De acolo nu l-a chemat, aşa cum mulţi se aşteptau, pe Nicuşor Bănică, ci pe juniorul Daniel Popescu. „Ne bucură faptul că un junior crescut de noi face astfel pasul spre liga I, chiar dacă este doar rezervă. Dacă ne uităm în spate, de la mine şi de la Bălăeţ nu a mai apărut niciun portar care să bată la porţile echipei şi este nevoie de portari gorjeni. Este păcat să nu avem portarii noştrii şi să dăm bani mereu pentru a aduce portari din altă parte. Daniel Popescu a crescut mult în ultima vreme, are o statură bună şi cantonamentul din Antalya i-a prins foarte bine”, a declarat Dorin Hârsu, antrenorul portarilor de la Pandurii II, cel care s-a ocupat de antrenarea lui Popescu în ultima vreme.

La Târgu Jiu au rămas să se antreneze cu preparatorul fizic Gheorghe Avram jucătorii ce nu au drept de joc, Lazar, Neagu, Lemnaru şi Călin Cristea, dar şi Tătaru şi Stromajer, jucători care nu au prins lotul Pandurilor pentru meciul cu Gloria Bistriţa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.