RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Salbă de medalii pentru atleţii de la Pandurii la CN de Cros

/ 7 martie 2011

Atleţii Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu s-au întors de la Campionatele Naţionale de Cros pentru juniori I şi II, tineret şi seniori cu patru clasări pe podium, trei în probele pe echipe şi una la individual.

Cea mai bună performanţă în competiţiile pe echipe a fost realizată de echipa de senioare fete, antrenată de Ion Bură, care a încheiat concursul pe locul al doilea, echipa fiind compusă din Georgiana Dragotoiu, Elena Moagă, Alexandra Creţan, şi Laura Popescu. Medalii de bronz au obţinut şi două echipe de băieţi, cea de tineret, compusă din Gabriel Gorun, Eugen Şorop, Alexandru Drondoie şi Claudiu Iordache şi antrenată de Viorica Dima şi cea de juniori II, antrenată de Ionuţ Bură şi formată din Ionuţ Sanda, Ionuţ Chiriac, Claudiu Renghea şi Ionuţ Dobîrceanu.

Singura medalie obţinută în concursul individual a fost cea adusă de performanţa lui Alexandru Staicu, sportiv care a terminat al treilea în competiţia rezervată juniorilor I. Rezultatul obţinut de Alexandru Staicu i-a oferit acestuia şansa de participa la sfârşitul acestei săptămâni la Balcaniada de Cros de pe 12 martie ce va fi organizată în Serbia, la Kragujevac. “Este o performanţă deosebită atât pentru atlet cât şi pentru clubul nostru, care n-a mai avut un sportiv la Balcaniadă de mult timp, de pe vremea Luminiţei Gogârlă şi a lui Ionuţ Bură. Alexandru Staicu va pleca împreună cu un antrenor de la club la Felix pe 9 martie pentru reunirea lotului care pe 12 martie va participa la competiţia care va avea loc la Kragujevac”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorica Dima, directorul Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.