RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Nici un meci nu este câştigat dinainte”

/ 4 martie 2011

Energia Rovinari are în etapa a XXIV-a a Diviziei A una dintre cele mai uşoare deplasări din acest sezon, asta şi din punctul de vedere al distanţei, dar mai ales al valorii adversarului întâlnit.

Echipa gorjeană va juca sâmbătă, cu începere de la ora 20:00, în deplasare, cu SCM U Craiova, iar antrenorul Slobodan Nikolic spune că echipa sa este în mod cert favorită înaintea acestui meci: „Cred că pornim cu prima şansă, pentru că adversarul nostru nu mai deloc şanse la play-off şi deci nu ar fi aşa de motivată. Jocul nostru arată acum foarte bine, deci sunt optimist înaintea acestui meci”. Totuşi, antrenorul Energiei spune că SCM U Craiova este o echipă ce poate produce surprize, aşa că elevii săi nu trebuie să lase deloc garda jos în această partidă pentru a se întorace la Târgu Jiu cu o victorie: „Nu spun că trebuie să-i subestimăm pe cei de la Craiova, dar eu ştiu foarte bine ce joacă această echipă, iar după ce am văzut atât la meciul nostru de pe teren propriu din tur, cât şi cel amical dinainte, ne-am impus fără probleme în faţa Craiovei. Totuşi, nici un meci nu este câştigat dinainte, mai ales că ştiu că formaţia din Craiova ese capabilă acasă să producă surprize, aşa cum s-a întâmplat şi cu Asesoft. Sunt destul de periculoşi când joacă pe teren propriu, într-o sală mică şi din câte am înţeles, neomologată. Ca valoare, nu pot să mă pronunţ exact asupra echipei din Craiova, dar poate fi considerată aproape de cea a noastră. Are câteva individualităţi, dar ca echipă nu este aşa de omogenă”, a declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.