RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Plecăm cu şansa a doua din toate punctele de vedere”

/ 3 martie 2011

Grigoraş spune că incertitudinea din ultima vreme şi faptul că echipa a pierdut la masa verde meciul cu Oţelul Galaţi a afectat în mod sigur psihicul jucătorilor săi.

Antrenorul Pandurilor a declarat că, nu doar datorită condiţiilor de moment, echipa sa pleacă cu şansa a doua, dar şi în aceste condiţii gorjenii păstrează şanse de a pleca neînvinşi din Groapă: “Din punct de vedere psihic echipa este jos, inclusiv noi, pentru că toată această tevatură de zece zile nu poate face bine. Încercăm să depăşim această stare, dar e greu. Aceasta incertitudine ne-a afectat pe toţi. Bineînţeles că plecăm cu şansa a doua din toate punctele de vedere, dar sper ca măcar ambiţia jucătorilor şi dorinţa lor de a reîncepe să joace pe puncte, pe bani, să ne facă să ne putem lupta de la egal la egal cu Dinamo. Altfel şansele noastre sunt reduse”, a declarat Petre Grigoraş.

Pentru a încerca să schimbe ceva din starea de spirit dinaintea meciului cu Dinamo, Grigoraş a spus că a stat de vorbă cu jucătorii săi, dar problemele reflectate şi în presă au ajuns la urechile jucătorilor şi aceştia, în mod sigur, au fost destul de tensionaţi în această perioadă: „Am discutat cu ei, să ne vedem de treabă, suntem profesionişti, suntem plătiţi la zi, dar una e să vorbeşti şi alta e să-ţi trecă prin cap o grămadă de gânduri. Vezi la televizor, citeşti un ziar şi peste tot e azi îmbracă-te, mâine dezbracă-te, etc”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.