RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Pintilii este o pierdere mare”

/ 3 martie 2011

Pandurii nu se poate baza pe serviciile căpitanului săi, Mihai Pintilii, în meciul cu Dinamo, care se va disputa vineri, cu începere de la ora 20:30.

Pintilii s-a accidentat în primul meci disputat de Pandurii în cantonamentul din Antalya şi ruptura musculară făcută în partida respectivă l-a făcut pe mijlocaşul gorjenilor să rateze nu doar întreaga perioadă de pregătire, ci şi meciul cu Dinamo Bucureşti. Grigoraş a precizat că absenţa lui Pintilii va cântări destul de mult, dar este mulţumit de faptul că în echipă vor reveni alţi doi jucători ce au fost accidentaţi în ultima vreme: „Pintilii este o pierdere mare, este un jucător care dă o răutate, o notă de agresivitate echipei. Din păcate putem miza pe el doar din partida viitoare. Nu ştiu dacă Viera rezistă 90 de minute şi nici Matei. Dacă la Matei tinereţea şi fiziciul îl ajută mai mult, la Viera, fiind un jucător mai masiv, pe un teren greu, sunt convins că nu poate evolua tot meciul, dar am soluţie de schimb la nevoie”, a precizat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.