RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabi Matei: “Cu Dinamo, joc pentru mine!”

/ 1 martie 2011

Gabi Matei, jucătorul acontat de Steaua, a fost accidentat în această iarnă, el fiind acum complet refăcut şi gata să joace contra celor de la Dinamo, asta dacă Liga Profesionistă de Fotbal va programa jocul Pandurilor din etapa a XX-a.

Având în vedere faptul că, din vară, va înbrăca tricoul roş-albastru al Stelei, Gabi Matei speră să poată să ajute ambele echipe, Pandurii şi Steaua, dar spune că în primul rând va juca pentru el: “Sunt pregătit să joc din toate punctele de vedere. Eu zic că se joacă, cel puţin aşa sper. Să dea Dumnezeu să batem şi apoi vedem ce ne dorim. Jucăm ca să câştigăm în Ştefan cel Mare. Joc în primul rând pentru Pandurii şi de ce nu şi pentru Steaua. Joc pentru mine să fiu pregătit din vară să-mi ajut echipa. Ne dorim victoria pentru noi să urcăm în clasament nu neapărat să le facem rău celor de la Dinamo. Şansele sunt egale. Mergem la victorie. Dinamo e o echipă bună, de fruntea clasamentului, dar avem şansele noastre”, a declarat Gabi Matei. Acesta spune că neprogramarea Pandurilor în meciul cu Oţelul şi tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme l-a luat oarecum prin surprindere: “Sincer, nu mă aşteptam la problemele acestea. Vedeam lucrurile liniştite, să jucăm şi la vară să tragem linie. Noi ne-am pregătit cum trebuie şi sperăm să se joace şi cu Oţelul. Aşa e normal”, a mai spus fundaşul dreapta al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.