RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Plătesc sau nu? Becali zice că da, Condescu infirmă

/ 28 februarie 2011

Incertitudinea domină atmosfera de la Pandurii în aceste zile şi este clar că un verdict definitiv nu-l vom afla decât în ultimul moment, marţi la ora 24:00, când va expira noul termen de plată a sumei cerută de Dinamo în cazul „Ilie Iordache”.

În vreme ce Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că va plăti el suma cerută de Dinamo, direct în contul rivalei din Ştefan cel Mare, pentru a încerca să evite ca aceştia să poată spune că astfel Pandurii şi-au recunoscut datoria, Condescu a declarat duminică seara, la Recursul etapei, că nu se va face nicio plată din partea Pandurilor către Dinamo: „Noi am propus de prima dată un aranjament financiar. Dacă pierdem în iunie, atunci vom vom plăti. Domnul Becali a spus că plăteşte el în numele nostru pentru ca Dinamo să nu poată spune că am plătit noi recunoscând datoria. Clubul Pandurii Târgu Jiu nu plăteşte aceşti bani. Fără acceptul nostru nu poate fi făcută plata. Noi nu facem plata”, a declarat preşedintele Pandurilor lăsând incertitudinea să planeze deasupra echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.