RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a învins fără probleme Steaua

/ 26 februarie 2011

Trupa lui Liviu Andrieş s-a impus clar în deplasare în faţa Stelei, scor 32-37 (14-18), la capătul unei partide conduse de gorjeni da capo al fine.

Energia a avut, în sfârşit, întregul lot valid, iar acest lucru s-a văzut. Gorjenii au arătat de la bun început cine este stăpân pe joc şi în minutul 10 conduceau deja cu 6-2, iar la jumătatea primei reprize avea un liniştitor avantaj de cinci goluri, scor 5-10 în minutul 15.  Recuperat pentru acest meci doar în proporţie de 60-70%, Andrei Păiuş a făcut totuşi o partidă mare şi a marcat de şase ori în primele 30 de minute, Giotoiu, iertat de suspendare la recursul de la mijlocul săptămânii, a marcat şi el de patru ori în acest interval, aşa că la pauză Energia conducea lejer, scor 14-18.

La reluare, Steaua a avut un momeent mai bun, în primele cinci minute încercând să se apropie de oaspeţi, dar nu a reuşit să fie la o distanţă mai mică de două goluri în două rânduri, 18-20 în minutul 34 şi 19-21 în minutul 36, dar Energia a apăsat pe acceleraţie şi s-a distanţat din nou la patru goluri, scor 19-23 în minutul 36. Gorjenii s-au distanţat chiar şi la şase goluri, tabela indicând 27-33 în minutul 50, moment în care a fost clar că nu mai poate fi schimbat nimic în soarta partidei. La final, Energia s-a impus cu 37-32, deosebit de importante dovedindu-se paradele portarilor. În vreme ce la Energia, Dragomir a reuşit 13 parade şi Rădulescu a salavat şi el patru mingi, de la Steaua doar Laufceag a parat şase aruncări, Ţenghea nereuşind să se opună nici măcar unui şut.

Energia începe returul cu un succes în deplasare, gorjenii obţinând în acelaşi timp primul succes cu Liviu Andrieş pe bancă, asta după ce în precedentele partide disputate în acest an echipa târgujiană a cedat greu la Constanţa în faţa HCM-ului şi a pierdut la limită în faţa celor de la CSM Bucureşti pe teren propriu, însă la ambele întâlniri a avut mari probleme de lot.

Steaua Bucureşti – Energia Pandurii Târgu Jiu 32-37 (14-18)

Sala „L. Grigorescu” Bucureşti

Steaua: Laufceag (6 intervenţii), Ţenghea, Marcheta (5), Casanova (6), Răpciugă (2), Birtalan (8), Cian (2), Săulescu (3), Vancea (3), Zamfir (1), Vasile (1), Petre (1). Antrenor: Nicolae Munteanu.

Energia: Dragomir (13 intervenţii), Rădulescu (4 intervenţii), Motoi, Vukas (6), S. Iacob (4), Giotoiu (8), Enache, Truică, Păiuş (8), Şandru (3), Florea (8), Mazilu, Udriştoiu, Mărgineanu, Apolzan. Antrenor: Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.