RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu vor plăti banii ceruţi de Dinamo nici la următorul termen

/ 25 februarie 2011

La mai bine de 24 de ore după ce a izbucnit scandalul legat de neprogramarea Pandurilor la meciul cu Oţelul, decizie transformată de LPF în pierderea meciului de către gorjeni la masa verde cu 3-0, Pandurii au publicat pe site-ul oficial un comunicat de presă prin care fac cunoscută poziţia clubului faţă de decizia LPF.

Comunicatul publicat este parte a memoriului adresat Ligii Profesioniste de Fotbal şi preşedintelui acesteia, Dumitru Dragomir, şi dezvăluie faptul că Pandurii cer LPF suspendarea sancţiunilor dictate împotriva clubului, reprogramarea meciului cu Oţelul Galaţi, operarea transferurilor pentru care au fost obţinute date certe de la secretariatul LPF şi, în cele din urmă, punerea în executare a Sentinţei Civile nr. 44 din 11/02/2010 pronunţată de Tribunalul Gorj şi rămasă irevocabilă prin Decizia nr. 626 din 04/05/2010 a Curţii de Apel Craiova, sentinţă şi decizie ce le dau dreptate gorjenilor în cazul „Ilie Iordache”.

Comunicatul de presă al Pandurilor a fost ulterior completat de un altul, dar şi de prezenţa preşedintelui echipei gorjene într-o emisiune televizată. Marin Condescu a confirmat faptul că Pandurii nu vor face plata solicitată de Dinamo nici la termenul stabilit de LPF pentru ziua de marţi motivând această decizie prin faptul că acum clubul deţine o decizie irevocabilă şi a fost atenţionat de DNA că nu poate face plata pentru o sumă nedatorată, lucru sesizat de un control al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj a constatat, în 17 septembrie 2010.

În consecinţă, Pandurii îşi asumă riscul unei noi neprogramări şi, implicit, a retrogradării, însă speră ca până la urmă Liga Profesionistă de Fotbal să revină asupra deciziilor luate şi să ţină cont de documentele care atestă că dreptatea aparţine clubului gorjean, dreptate obţinută atât în instanţele sportive, cât şi cele civile.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.