RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic nu are emoţii pentru meciul cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc

/ 25 februarie 2011

Tehnicianul plav al Energiei, Slobodan Nikolic, este sigur că echipa sa nu poate produce o surpriză neplăcută pierzând acasă în faţa penultimei clasate în Divizia A de baschet masculin.

Chiar dacă ciucanii au învins ieri la Craiova, Nikolic nu are deloc emoţii pentru meciul de duminică: „Pentru meciul cu Miercurea Ciuc nu-mi fac deloc griji. Ba mai mult, cred că următoarele două meciuri pe care le avem, cel de acasă cu Miercurea Ciuc şi cel din deplasare de la Craiova, le vom câştiga. Şi în mod sigur va trebui să le câştigăm”, a declarat tehnicianul gorjenilor despre următoarele două partide de campionat ale Energiei. Nikolic mai spune că după două victorii în aceste două partide şi în funcţie de rezultatele celorlalte echipe va reevalua şansele Energiei de a mai prinde locul 8: „Aştept să se consume aceste două etape pentru a-mi putea da seama sigur cam ce obiectiv am putea viza. Va trebui să urmărim jocurile celorlalte echipe, suntem la mâna lor, ca să nu mai vorbesc de Piteşti şi de Otopeni, care a avantajul victoriei directe în faţa noastră. Dacă aceste echipe vor face paşi greşiţi, atunci am mai putea spera în continuare la Play-Off. Dacă nu vom reuşi să ne clasăm în primele opt poziţii vom face tot posibilul să terminăm măcar pe locul 9”, a mai spus Nikolic.

Partida dintre Energia Rovinari şi BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc se va juca duminică, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, şi va fi transmisă în direct de TVR3.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • yoCititoru' spune:

    mai frate, mai mintiti mult lumeA? in programul tv apare meciul la 0ra 17(5) dupa amiaza iar voi(tu) scrii ca e la orele 15(3). cine minte fratzik voi cu saitul vostru sau ziarele care au program tv?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.