RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Păiuş: „Nu am să fac simplu act de prezenţă în teren!”

/ 25 februarie 2011

Gladiatorul Energiei, interul Andrei Păiuş, revine după accidentarea suferită la genunchi la meciul cu HCM Constanţa şi spune că, deşi nu este refăcut 100%, nu se va menaja deloc dacă va intra pe teren la meciul cu Steaua Bucureşti.

Păiuş nu crede însă că Energia stă doar în evoluţia sa, aşa că dacă nu va putea juca, colegii săi putând compensa o eventuală absenţă a sa de pe parchet: „Nu am să fac simplu act de prezenţă în teren. Ori o să dau tot ce pot ori nu o să intru. Nu cred că voi eu salavatorul echipei. Băieţii pot juca şi fără mine dacă este cazul”, a declarat interul echipei gorjene. Păiuş mai spune că în acest retur, noua echipă a Energiei va lupta până la capăt pentru orice punct pus în joc, atitudinea şi dăruirea totală urmând a fi punctele forte ale gorjenilor: „Va fi mai greu cu Steaua decât cu CSM Bucureşti având în vedere că jucăm în deplasare, dar depinde şi de noi. Orice meci e greu, dar dacă se termină cu un gol în plus pentru noi e bine. Fiecare meci trebuie să-l abordăm la victorie şi fiecare jucător care intră pe teren trebuie să dea totul pentru victorie. Aşa este normal şi aşa trebuie să fie. Dacă cineva este mai bun şi atât am putut, asta e, dar nu trebuie să avem reţineri sau scuze de genul că nu ne-au lăsat arbitrii”, a încheiat Andrei Păiuş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.