RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matei are şanse minime să joace cu Oţelul

/ 21 februarie 2011

Pandurii vor relua campionatul fără o serie de jucători care au încheiat sezonul de toamnă printre titulari, ultimul adăugat pe această listă fiind fundaşul dreapta Gabriel Matei.

Jucătorul acontat de Steaua a făcut o ruptură fibrilară în Antalya şi a ratat mare parte din pregătire, el revenind de doar câteva zile la pregătire alături de echipa gorjeană. În weekend el a făcut doar alergări uşoare şi astăzi, alături de Pintilii, urmează să facă o ecografie pentru a vedea care este stadiul în care se află accidentarea sa: „Eu mă simt OK, nu mai am nicio durere şi sper să intru la joc cât mai repede. Voi face o ecografie să vedem dacă mai sunt riscuri”, a declarat Gabi Matei. Chiar dacă jucătorul spune că nu mai simte nicio durere, preparatorul fizic al Pandurilor, Gheorghe Avram, nu ar risca introducerea lui Matei în teren la meciul cu Oţelul Galaţi, aşa că sunt şanse extrem de mici ca Matei să fie în lotul Pandurilor pentru acest meci.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.