RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Granzii Ligii I ţin pumnii pentru Pandurii

/ 21 februarie 2011

Faptul că Oţelul Galaţi are deja cinci puncte faţă de ocupanta locului doi, FC Timişoara, şi zece puncte mai mult decât Steaua şi Dinamo, face ca toate aceste echipe să-şi dorească un succes al Pandurilor în meciul de vineri pentru a mai putea spera la titlu în acest sezon.

Jucătorii Pandurilor ştiu că toţi ochii sunt îndreptaţi spre ei la acest prim meci oficial din 2011, dar spun că vor victoria doar pentru ei, nu pentru a le face un bine altor echipe şi nici pentru prime din partea acestora: „Nu ne gândim la prime de la Steaua sau celelalte contracandidate ale Oţelului la titlu. Vrem să câştigăm pentru noi pentru a ieşi din zona aceea şi asta e cel mai important pentru noi. Probabil că jumătate din România va ţine cu noi în această etapă. Sperăm să se adune toate energiile pozitive la Pandurii şi să câştigăm acest meci. O să facem tot ce ţine de noi să câştigăm”, a declarat Vlad Chiricheş. Pe aceeaşi lungime de undă cu Chiricheş este şi noul atacant la Pandurilor, Valentin Lemnaru: „Nu se pune problema ca alţii să ne motiveze. O să jucăm pe prima oferită de club, dar banii sunt acum mai puţin importanţi. Noi trebuie să acumulăm puncte pentru că suntem într-o zonă destul de periculoasă şi e normal să ne gândim numai la puncte”, a declarat atacantul împrumutat de Pandurii de la Universitatea Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.