RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer ridică pretenţiile. Vrea un salariu mai mare

/ 20 februarie 2011

Revenirea lui Jaka Stromajer la Pandurii este tot mai puţin probabilă în acest moment chiar dacă s-a vorbit mult despre aceasta şi chiar antrenorul Petre Grigoraş spunea că slovenul ar putea fi o soluţie pentru atacul său.

Motivul care face improbabilă revenirea lui Stromajer la Pandurii este salariul pe care acesta îl cere: „În ceea ce priveşte aducerea unui alt atacant suntem în impas acum pentru că până sâmbătă chiar am crezut că Jaka Stromajer va reveni la Pandurii, dar am ajuns într-un punct mort, lucrurile s-au complicat în sensul că el are acum un impresar nou care are pretenţii foarte mari. Chiar şi Jaka vrea acum un salariu foarte mare, unul pe care nu ştiu dacă-l merită. De fapt el a prins acele ultime etape în care Grigoraş i-a acirdat încredere şi l-a scos cumva de la naftalină şi a dat două goluri şi a crezut că poate să plece la o altă echipă şi să ridice pretenţii, dar nu e chiar aşa. El a prins şi slăbiciunea noastră şi acum încearcă să pluseze, dar noi nu ne permitem să aruncăm cu banii. Dacă nu reuşim să aducem un atacant în condiţiile pe care le putem oferi, rămânem cu ce avem, nu e nicio problemă”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.