RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu dă asigurări că se joacă meciul cu Oţelul

/ 20 februarie 2011

Neprogramarea Pandurilor pentru meciul cu Oţelul Galaţi din etapa a XIX-a a Ligii I, prima pe care gorjenii ar trebui să o dispute în 2011 este o problemă de ore, dă asigurări preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu.

Oficialul Pandurilor spune că problemele legate de plata datoriilor către jucători a fost rezolvată, iar în ceea ce priveşte datoria către Dinamo, ea va face parte dintr-un nou acord cu gruparea bucureşteană, acord care va fi perfectat mâine: „Situaţia restanţelor către jucători a fost rezolvată, mai avem doar de definitivat problema cu Dinamo, dar şi aceasta se va rezolva luni dimineaţă când vom încheia un nou acord cu cei de la Dinamo. Suporterii Pandurilor să stea liniştiţi, meciul cu Oţelul se va juca şi ne gândim cu toţii la această partidă importantă cu care vom relua campionatul”, a dat asigurări preşedintele executiv al Pandurilor.

Pandurii şi Oţelul Galaţi vor redeschide balul Ligii I vineri de la ora 14:30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, partida urmând a fi televizată în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.