RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere clară pentru Energia în deplasarea de la U Mobitelco

/ 19 februarie 2011

Energia nu se regăseşte şi a pierdut ruşinos la Cluj meciul cu U Mobitelco, ardelenii impunându-se la 20 de puncte diferenţă, scor 85-65 (17-14, 18-13, 25-18, 25-20).

Trupa lui Slobodan Nikolic nu a avut replică în faţa echipei clujene atâta timp cât cel mai bun jucător al ei din acest campionat, Loius Darby, a reuşit doar nouă puncte, şapte dintre ele fiind însă de la linia de fault. Surprinzătoarea eficienţă a lui Bigus, cu şapte reuşite din opt aruncări de sub panou, pivotul polonez reuşind un nou double-double cu 16 puncte şi 12 recuperări, nefiind însă suficientă nici măcar pentru o înfrângere decentă a Energiei.

Apărarea Energiei a făcut faţă atacului clujean doar în prima repriză, începând cu sfertul trei victoria celor de la U Mobitelco devenind din ce în ce mai clară. Un alt aspect al jocului de la Cluj Napoca, determinant în stabilirea scorului final, a fost raportul reuşitelor de trei puncte. Ambele echipe au aruncat de 16 ori din spatele semicercului, dar în vreme ce Energia a avut doar 4 reuşite, U Mobitelco a marcat de 9 ori, performer fiind Silvăşan, cu 5 coşuri maracate din 6 aruncări. La fel de elocventă a fost şi diferenţa mingilor pierdute, 11 de către gazde şi 24 de către Energia.

Echipa gorjeană a ajuns la cea de-a patra înfrângere consecutivă în Divizia A şi pierde contactul cu echipele aflate încă în lupta pentru un loc în play-off. Energiei îi rămâne acum doar misiunea de a termina sezonul regulat pe o poziţie care să-i asigure un loc ce-i va permite să joace în play-out contra unei echipe fără prea mari pretenţii şi cu avantajul de a juca mai multe meciuri pe propriul teren.

www.sportingorj.ro

Comentează!

15 Comentarii până acum

  • abu spune:

    Parca acum cateva etape d-nul Nikolic senior spunea ca ce rezultate a avut Theo aici? Cu o echipa mult mai slaba valoric Energia era mai sus.
    Se pare ca vom avea emotii pe acet final de campionat. probabil vom termina pe 12 si vom juca cu locul 13. Norocul nostru ca vom avea avantajul terenului propriu in play-out.

  • PPK spune:

    La ce echipa avem nu ma mira acest scor…speram sa prindem un loc cat mai sus sa jucam in play out cu ultima clasata altfel tremuram si la retrogradare.Afara Vlaicu Bigus Gliga Stroe Alionescu si sarbi aia 2 care sunt platiti degeaba….Tyner Trim Theo inapoi.

    • raulica spune:

      cat a fost theo antrenor am batut cumva la mobitelco? sau am batut pe mobitelco? ne’au batut pe unde ne’au prins … anul asta i’am batut acasa la noi! si stai linistit ca nu tremuram la retrogradare.

      • PPK spune:

        Nu am batut la Cluj sau pe Cluj acasa dar cu theo nu am avut niciodata 4 infrangeri consecutive…se te bata sibiu acasa sa te bata otopeni steaua sa iei 20 de pnct la Cluj…ce vrei sa iti mai demonstrezi ca suntem slabi..bigus a jucat cel mai bine ca toti ceilalti cred ca sau sictir de echipa asta…afara Vlaicu bigus alionescu gliga stroe si sarbi care primesc bani degeaba…Theo Trim Tyner..

  • edy spune:

    Bigus a jucat foarte bine la cluj:-bd

  • GIGI TOPOR spune:

    Ce frumos ar arata tg-jiu fara echipa de fotbal si cu o sala polivalenta de 2000 de locuri.Decat doua sporturi degeaba mai bine baschet de top.

  • evreul spune:

    Din pacate se adeveresc toate presimtirile rele de la inceputul campionatului. Noua conducerea a clubului modesta(si aici evident ma refer doar d.p.d.v. baschetbalistic), transferuri la fel de modeste(din acelasi p.d.v. ca financiar sunt chiar generoase),si nu in ultimul rand implicarea unor anumiti oameni de afaceri sau de baschet…nu mi-am dat inca seama ,toate astea nu aveau evident sa duca decat acolo unde suntem astazi… si sper sa nu treaca si Craiova peste noi. Asta ar trebui sa ne demonstreze(sau sa le demonstreze) ca mai trebuie si suflet si comunicare la o echipa pt. a face cat de cat performanta, lucruri care au disparut odata cu venirea noului presedinte si schimbarea lui Evans. Si mai rau decat locul pe care ne aflam este interesul din ce in ce mai scazut al finantatorului(cine ar baga bani la o echipa care se bate la retrogradare), dar si apetititul slab pt. performanta al jucatorilor de peste ocean. Si nu stiu de ce dar am impresia ca tot aroganta conducerii e de vina. Dar cum mai spuneam, noi iubim echipa asta si pe locul 12 atata timp cat inca ne mai aducem aminte ca exista un antrenor simpatic(gurile rele cica ar fi profesor de matematica) si citiva baieti la fel de simpatici care in anii trecuti ne incantau cu spectacolul lor cu care au reusit sa castige locul 3 in cupa Romaniei.

  • alecu spune:

    Ne-o fi furat aritrii ? Ce ziceti !

    • raulica spune:

      clar…

      • ksoze spune:

        raulica mi se pare mie sau te dai dupa cum bate vantu? articolul trecut urlai cu restul conaisseurilor locali cum ca va fura arbitrii de 4 meciuri incoace….plapandule!

        • raulica spune:

          nu vad ce raspuns as putea sa iti dau … daca eu sunt plapand tie cum ar trebui sa iti spun? unuia care nu are personalitate nu are rost sa ii raspund. tu nici macar nu stii cine esti, ba esti Grigoras ba esti un clovn

          • raulica spune:

            si unde am „urlat” eu ca ne fura arbitrii? crezi ca tip cand scriu? oricum mai citeste comentarile mele de la alte articole poate a 2-a oara intelegi ce vreau sa scriu. nu cred ca am spus ca am pierdut din cauza arbitrilor.

  • doarbaschet spune:

    @ksoze,la articolul precedent ai doua posturi in care apreciezi cele scrise de raulica,acum il iei peste picior.Tot acolo afirmi ca esti din Tg-Jiu si tii cu Energia,iar acum scrii „cum ca va fura arbitrii”,adica ne fura numai pe noi,tu esti deasupra tuturor.Jignesti oamenii cu nesimtire si consideri ca de fapt tu ai umor iar ceilalti sunt prea „pasionali” si nu inteleg asta.Tot la articolul trecut ai un comment in care spui ca nu vei mai scrie ” pe aici”.Pacat ca te-ai razgandit.Daca crezi ca esti prea destept pentru lumea asta,lasa-ne.Bineinteles,ne va fi dor de cunostintele tale vaste in domeniu,dar ne vom descurca.

  • EnergiAAA spune:

    Raulica a dat un raspuns la fel de ironic cu l-a dat alecu

    • doarbaschet spune:

      Asa este. Oricum,fara nicio insinuare,fiindca nu am vazut meciul,brigada de la meciul nostru este,penultima in ce priveste calificativele.Numai cea de la perla-oradea,este mai slaba.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.