RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revenirea lui Stromajer, din nou în actualitate

/ 18 februarie 2011

Faptul că Pandurii nu au reuşit să aducă noi jucători în ofensivă în afara lui Valentin Lemnaru face ca posibila revenire a lui Jaka Stromajer să fie privită cu ochi buni de antrenorul Petre Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor spune că aşteaptă până în ultimul moment întăririle promise: “Tot aştept un atacant, poate şi un portar. Sunt discuţii, dar trebuie să înţeleg şi conducerea pentru că s-au cerut sume foarte mari pe unii dintre jucători. Este în cărţi şi Jaka Stromajer. Este posibil ca el să se întoarcă săptămâna viitoare. Ar fi o soluţie mai ales că Apostu are o problemă care oricând l-ar putea face indisponibil pe o perioadă mai lungă”, a declarat Petre Grigoraş.

La antrenamentul de astăzi doi jucători au dat emoţii staff-ului medical. Mai întâi a fost un clinci între Chiricheş şi Apostu după care atacantul a acuzat dureri la genunchi, fără însă să fie vorba de probleme deosebite, acesta revenind după câteva minute în joc, iar spre finalul şedinţei de pregătire Brata a acuzat dureri, el fiind imediat chestionat în legătură cu acestea de medicul echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.