RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a pierdut cu 2-1 amicalul cu Jiul Rovinari

/ 17 februarie 2011

Disputat pe un teren acoperit cu un strat destul de gros de zăpadă, Pandurii au cedat cu 2-1 (1-0) meciul amical disputat la Rovinari în compania celor de la Jiul Rovinari.

După ce Pandurii au ratat o mare ocazie în minutul 5 prin Băcilă, care a scăpat singur cu Voinea, dar nu a controlat bine balonul, gazdele de la Jiul Rovinari au deschis scorul la capătul unui sfert de oră prin reuşita lui Fotescu, după o pasă în diagonală venită de la Şoşoi. Fotescu a şutat la colţul lung din marginea careului mare, lateral stânga, iar Jiul conducea cu 1-0. Tot Jiul putea majora scorul prin Amzucu, dar lovitura acestuia de cap din colţul careului de 6 metri a trecut pe lângă poarta lui Lazar în minutul 20, Stojan Vranjes l-a imitat la cealaltă poartă după doar un minut şi scorul a rămas acelaşi până la pauză chiar dacă bosniacul a mai avut un şut periculos în minutul 27.

După o pauză mai scurtă decât cea regulamentară, echipele au revenit pe teren cu câteva modificări în ambele tabere. În minutul 50 Jiul Rovinari îşi dubla avantajul prin reuşita lui Şoşoi, după centrarea lui Trofin, atacantul Jiului dovedindu-se mai abil decât Horvat pe un astfel de teren. La 2-0 pentru Jiul Rovinari, Pandurii au urcat mai muşlt în jumătatea adversă fără însă a se apropia prea periculos de poarta lui Căprărescu, portarul Jiului fiind însă nevoit să se recunoască învins de reuşita de excepţie a lui Cardoso, care în minutul 57 a redus din handicap transformând o lovitură liberă de la 28 de metri catapultând balonul sub bara trasversală.

Jiul Rovinari – Pandurii Târgu Jiu 2-1 (1-0)
Stadion „Tineretului” Rovinari

Au marcat: Fotescu(min. 15), Şoşoi(min. 50) / Cardoso(min. 57)

Jiul: Voinea (min. 46 Căprărescu) – Traşcă (min. 80 Mondescu), Amzucu (min. 80 Dolcescu), Teerel (min. 46 Cârciumaru), Trofin (min. 80 Văcaru) – Tudorache (min. 75 Vălimăreanu), Popescu (min. 50 Vulpe), Stanciu (min. 46 Daviţoiu), Trăistaru (min. 70 R. Rădoi) – Şoşoi (min. 60 Lăcătuşu), Fotescu (Min. 70. Meliţă). Antrenor Cătălin Trofin şi Gabi Răscol.

Pandurii: Lazar (min. 46 Horvat) – Popete (min. 46 Pleaşcă), Chiricheş (min. 70 Tătaru), Cardoso, Neagu (min. 46 Rada) – Voiculeţ (min. 70 Voinea), Nistor (min. 70 Avramescu), Vranjes (min. 70 Militaru) – Băcilă (min. 70 Fărcăşanu), Lemnaru (min. 70 Apostu), Cristea (min. 46 Brata). Antrenor Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.