RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Sunt mulţi ingineri şi directori în echipă! Dar o să treacă la munca de jos şi o să fie mineri, imediat!”

/ 17 februarie 2011

Grigoraş a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi la meciul de la Rovinari şi a declarat că va trece la o altă formă de colaborare cu jucătorii săi, antrenorul Pandurilor declarând că este dispus să treacă şi la sancţiuni pecuniare pentru a-şi trezi elevii.

Prima reacţie a lui Grigoraş după meci a fost relevantă pentru ceea ce s-a ăîntâmplat la Rovinari: „Chiar dacă jucam în mină, trebuia să batem. Diferenţa între divizia A şi divizia C trebuie să fie una mare. La capitolul atitudine am fost lamentabili şi asta mă deranjează foarte rău”, a spus antrenorul Pandurilor. Acesta a mai spus că a contat şi terenul acoperit de zăpadă, care a nivelat valorile, dar, în orice condiţii, jucătorii Pandurilor ar fi trebuit să se impună având în vedere o echipă din Liga a III-a, dar acest lucru fără o atitudine adecvată în teren, indiferent de numele adversarului, nu este posibil: “Jucătorii mei trebuie să revină la atitudinea pe care au avut-o la sfârşitul turului, atunci când într-adevăr nu-mi era frică de nici o echipă cu care jucam, indiferent pe ce teren jucam, aveam încredere că ne putem bate de la egal la egal cu ei. Aveam o atitudine adevărată de luptători. Acum, se pare că sunt mulţi ingineri şi directori în echipă! Dar o să treacă la munca de jos şi o să fie mineri, imediat!”, a mai spus Grigoraş.

La doar o săptămână distanţă de primul joc oficial din 2011, Grigoraş spune că se vede nevoit să facăn uz de orice metodă pentru a-şi trezi elevii, în acest moment considerând că o atititudine precum cea avută la Rovinari n-ar da Pandurilor nicio şansă de salvare de la retrogradare: “Dacă nu ne reveni din această atitudine, nu avem nici o şansă să ne îndeplinim obiectivul. Clar, ne va întrece şi Sportul dacă ne prezentăm aşa. Nu am dat sancţiuni pecuniare până acum, dar s-ar putea să facem şi asta pentru că trebui să-i trezim cumva pe jucători. Chiar şi câte o palmă, dacă e nevoie…”, a încheiat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.