RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, refuzaţi de Gaz Metan CFR Craiova

/ 16 februarie 2011

Pandurii au parte de noi probleme, după ce n-au găsit condiţii bune de antrenament şi refacere, motiv pentru care şi-au anulat cantonamentul de la Herculane, acum au primit şi vestea că ultimul adversar din amicalele iernii a declinat oferta făcută, aşa că gorjenii sunt nevoiţi să caute o altă echipă cu care să joace pe 20 februarie.

Pandurii stabiliseră un meci amical la Drobeta Turnu Severin cu Gaz Metan CFR Craiova în data de 20 februarie, aceasta fiind considerată ultima repetiţie pentru meciul cu Oţelul Galaţi, însă noua echipă adoptată de severineni a ales să joace cu Universitatea Craiova, nu cu Pandurii: „Din păcate am primit aseară o veste proastă cum că Gaz Metan CFR Craiova doreşte să joace cu Universitatea Craiova şi această veste ne dă puţin programul peste cap. Acum noi trebuie să găsim un nou adversar pentru ultima partidă de verificare de la Severin. Probabil o să jucăm cu cu FC Drobeta sau cu o echipa Autocatania din Caransebeş”, a declarat pentru Radio Omega preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.