RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dacă nu e Pădureţu, să fie Rusescu?

/ 15 februarie 2011

Petre Grigoraş a infirmat zvonurile conform cărora Răzvan Pădureţu ar urma să ajungă la Pandurii Târgu Jiu în această iarnă, asta chiar dacă presa centrală îl şi trimisese la Târgu Jiu pe mijlocaşul Unirii Urziceni.

Grigoraş a glumit chiar în timpul antrenamentului spunând că l-a trimis pe Pădureţu la sala de forţă pentru a-l ascunde de ziariştii prezenţi la şedinţa de pregătire, însă apoi a declarat că el îşi doreşte un alt jucător din curtea vicecampioanei României: „De unde a apărut nu ştiu. Sincer, interesul meu este pentru alt jucător de la Unirea, dar lăsăm lucrurile să se deruleze aşa. Sper să vină cât mai curând, astăzi-mâine dar cum nu am nici o certitudine nu las nici opinia publică să-şi facă iluzii că vine nu ştiu ce fotbalist sau câţi fotbalişti vin la Târgu Jiu şi când începe campionatul să vadă că e acelaşi lot”. Chiar dacă nu l-a numit pe jucătorul dorit, acesta ar putea fi Raul Rusescu, un jucător ce a mai fost ofertat în această iarnă de Pandurii: „Unul din ei mi l-am dorit de la început, dar din păcate nu s-a putut. Suma care s-a cerut pe el era prohibită şi cum conducerea nu şi-a permis… Sper să se rezolve, nu-i dau numele, îmi este şi frică, poate o ia pe altă cale. Mi-aş dori mult să vină la echipă pentru că ne-ar ajuta”, a mai spus Grigoraş despre atacantul pe care şi-l doreşte la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.