RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mingote: “Sper şi vreau să joc cu Oţelul!”

/ 14 februarie 2011

Pedro Mingote nu a apucat să se bucure prea mult de faptul că a acaparat statutul de favorit la titularizare între buturile Pandurilor, portughezul având parte în această iarnă de probleme la tendoane, această accidentare punându-i o vreme sub semnul întrebării prezenţa în lotul echipei gorjene la meciul cu Oţelul Galaţi.

Mingote ţine să îi liniştească pe antrenori şi suporteri: “Sunt bine acum, nu mai am dureri. Am trecut peste această perioadă grea, dificilă pentru mine. Sper să fie bine de acum înainte şi să pot să-mi ajut echipa. Încep programul de pregătire progresiv. Sper şi vreau să joc cu Oţelul. Vreau să fiu o opţiune pentru mister Grigoraş la meciul cu Oţelul”, a declarat portarul lusitan. Acesta spune că în întreaga carieră nu a avut o accidentare mai gravă şi că acum nu vrea decât să privească încrezător înainte: “Nu am mai avut până acum în cariera mea probleme de sănătate, doar acea accidentare din meciul cu Steaua, problema de la umăr după ciocnirea cu Kapetanos. Am stat atunci aproape o lună. Pot să spun că această accidentare, cea de acum, este cea mai grea accidentare din întreaga mea carieră. A fost greu, dar bine că nu am avut vreun picior rupt sau ceva de genul acesta. A trecut, acum nu mai vreau să privesc înapoi”.

Antrenorul Petre Grigoraş nu-şi face griji în privinţa lui Mingote, pe care-l vede deja titular în meciul cu Oţelul: “Nu mi-e frică cu Lazar, dar revine Mingote. Nu are nevoie de cine ştie ce pregătire, e portar, nu face sprinturi pe linia porţii”, a declarat tehnicianul Pandurilor în legătură cu posibilitatea ca Mingote să fie titular în meciul cu echipa gălăţeană.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.