RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Sunt foarte dezamăgit”

/ 13 februarie 2011

Înfrângerea Energiei în meciul cu CSM Bucureşti nu a căzut deloc bine conducerii gorjene, care spera ca, în ciuda problemelor de lot, să reuşească să obţină victorii în meciurile de pe teren propriu în faţa echipelor mai slab clasate în acest moment.

Antrenorul Liviu Andrieş spune că banca de rezerve a făcut diferenţa în acest meci: „Sunt foarte dezamăgit. Este păcat pentru că la lotul pe care-l avem încărcătura a fost foarte mare şi am jucat în şase-şapte oameni dintre care unii s-au târât pe teren pentru că veneau după accidentări. Era clar că nu avem cum să facem faţă deşi am avut şi momente bune de joc, dar banca a făcut diferenţa. Nu avem soluţii deocamdată, dar trebuie să strângem rândurile. Astăzi s-a văzut că punctele nu se pot câştiga dacă nu suntem apţi 100% de efort”, a declarat tehnicianul Energiei.

Întrebat fiind de ce a mers pe mâna lui Dragomir în poarta Energiei vreme de 55 de minute în condiţiile în care acesta nu a prins deloc o zi bună, Andrieş a declarat că, în opinia sa, înfrângerea nu se datorează evoluţiei portarului: „Am zis că era meciul încărcat şi că poate îşi revine pe parcurs. Dar eu nu cred că a fost vina lui Dragomir. A primit golurile de pe 6 metri. Ce să facă? Doar 2-3 goluri au fost de pe 9 metri. Din păcate i-am lăsat să vină pe culoar, n-am fost răi cum am fost la meciul cu Constanţa, iar ceea ce s-a întâmplat cu Păiuş ne-a dereglat total, iar acum a venit şi problema cu Giotoiu. După ce că eram subţiri au venit şi aceste probleme”, a comentat Andrieş.

În ceea ce priveşte arbitrajul, unul mai mult decât modest la această partidă, Liviu Andrieş s-a mărginit la a spune că acolo unde se aude că nu mai sunt bani, arbitrajele se îndreaptă spre adversar: „Nu are rost să mai comentăm arbitrajele. Probabil, văzând care este situaţia financiară în această iarnă, toată lumea vine la Târgu Jiu cu ideea că se pot câştiga puncte”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.