RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Ciobanu: „Am plecat de la Târgu Jiu pentru că nu s-a mai dorit performanţa”

/ 13 februarie 2011

Cu o evoluţie foarte bună în prima parte a meciului câştigat de CSM Bucureşti la Târgu Jiu, Ionuţ Ciobanu şi-a adus din  plin contribuţia la succesul noii sale echipe.

Fostul portar al Energiei a ţinut să le mulţumească foştilor colegi pentru perioada petrecută la Târgu Jiu şi a declarat că a fost la final bucuros că a debutat cu o victorie importantă în tricoul celor de la CSM Bucureşti: „Au fost vremuri frumoase. Din păcate trebuie să mergem înainte. Vreau să le mulţumesc foştilor colegi pentru felul în care am fost primit în echipă. A fost un meci frumos, victoria a venit pe final, iar spectatorii au avut ce vedea. Au fost emoţii, iar eu m-am bucurat pentru faptul că am început cu dreptul la noua mea echipă”, a declarat Ionuţ Ciobanu. Vorbind strict de meciul dintre Energia şi CSM Bucureşti, Ciobanu a spus că gorjenii cu greu ar fi putut face faţă în condiţiile unui lot atât de subţire din punct de vedere numeric: „A fost o victorie meritată. Din păcate Energia are foarte puşini jucători acum şi e foarte greu să rezişti până la final chiar dacă sunt jucători foarte buni. E greu să rezişti un meci întreg doar în şapte jucători”.

Portarul CSM-ului, ajuns la Campionatul Mondial cu echipa naţională graţie evoluţiilor de la Târgu Jiu, a spus că plecarea sa de la Energia se datorează faptului că gruparea gorjeană nu mai luptă pentru obiective importante: „Am plecat de la Târgu Jiu pentru că nu s-a mai dorit performanţa ca anul trecut şi ca în prima parte a acestui an. Aşa au declarat şi jucătorii care au plecat înaintea mea, dar şi după mine”, a explicat Ionuţ Ciobanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • alin spune:

    daca doreai performanta mergeai la o echipa de top nu la una care se bate la retrogradare; ai plecat ca nu mai erau bani, cum s-a golit sacul i-ai lasat cu ochii in soare…ti-au mai dat si diploma pt asta… ce faza tare

    • RKK spune:

      Ceea ce le/au dat la inceputul jocului fostilor handbalisti gorjeni, Ciobanu si Savenco, a reprezentat prima de obiectiv pentru clasarea pe un loc de Cupa Europeana… HA HA. Prima calificare, sub comanda actualului antrenor Andries, nici macar cu atat nu a fost recompensata. Felicitari, in acest sens, responsabililor cu performanta de la clubul Energia…

      • Laurentiu spune:

        Si Savenco pentru ce a primit?Ca el nu era la noi cind s-au calioficat.Si n-a prea jucat la noi nici dupa ce a semnat cu Energia.

    • amt spune:

      Dumneata te-ai gandit cum e sa nu-ti primesti banii? Cum e sa ai rate si familie? Sportivii au viata scurta in ceea ce priveste profesia lor. Peste cativa ani ii vor ajuta suporterii?? Nu e CSM cea mai buna echipa, dar a semnat pe 6 luni, parca.
      Merita diploma, datorita lui si a celorlalti colegi Gorjul a luat prima medalie din istorie si v-a facut fericiti!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.