RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragoş Dobrescu: „N-a fost deloc uşor”

/ 13 februarie 2011

Antrenorul celor de la CSM Bucureşti a răsuflat uşurat la finalul meciului câştigat de echipa sa la Târgu Jiu, Dragoş Dobrescu considerând că echipa sa a avut nevoie să se întrebuinţeze serios pentru a pleca învingătoare din oraşul lui Brâncuşi.

„Aşa cum au avut echipa, subţire din punct de vedere numeric, ne-au pus probleme. Noi am avut jucători cu experienţă care ne-au ajutat foarte mult. S-a văzut asta spre sfârşit. Mă bucur pentru echipa mea, pentru munca pe care a depus-o. N-a fost deloc uşor”, a declarat Dragoş Dobrescu lăudând evoluţia jucătorilor ambelor echipe. Acesta consideră că un rol important în obţinerea victoriei o au noile achiziţii ale CSM-ului, cu jucătorii aduşi în această iarnă bucureştenii având o echipă puternică şi o bancă de rezerve mai valoroasă: „Diferenţa s-a făcut spre sfârşit, în ultimele 5-10 minute. Poate şi fizic, dar şi experienţa lui Georgescu, Savenco sau Stamate a contat. Roată echipa şi-a adus contribuţia la victorie. Cu venirea ultimilor sosiţi am făcut o echipă. Aceasta câştigă meciurile şi nu un jucător anume”, a mai declarat antrenorul CSM-ului, Dragoş Dobrescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.