RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păiuş nu va juca cu CSM Bucureşti

/ 11 februarie 2011

Accidentat în meciul cu HCM Constanţa, interul Andrei Păiuş nu va juca pentru Energia în meciul de duminică pe care echipa gorjeană îl are programat în Liga Naţională în compania celor de la CSM Bucureşti.

Liviu Andrieş spune că Păiuş nu poate fi refăcut 100% şi nu va risca să-l piardă pentru o perioadă mai lungă folosindu-l în meciul cu CSM Bucureşti: “Nu voi forţa sub nicio formă folosirea lui Păiuş, nu am de gând să risc să nu îl pot folosi apoi pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu este vorba de un meci decisiv pentru o cupă europeană sau pentru retrogradare şi nu este nici ultimul meci ca să pot zice că are apoi timp pentru recuperare. Truică şi Apolzan rămân şi ei în afara lotului, dar sper să pot să mă folosesc mai mult de Şandru”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

Energia va juca cu CSM Bucureşti duminică de la ora 12:00 în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, echipa bucureşteană venind la Târgu Jiu cu trei jucători transferaţi pe ultima sută de metri, doi dintre ei chiar de la Energia, Ionuţ Ciobanu şi Dan Savenco, şi unul de la UCM Reşiţa, Ionuţ Georgescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.