RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Criciotoiu a plecat de la Energia

/ 9 februarie 2011

După ce a depus memoriu la federaţie pentru recuperarea unor sume restante, Bogdan Criciotoiu a ales să se despartă de Energia chiar dacă aseară oficialii echipei gorjene reuşiseră să acopere datoriile avute faţă de jucător.

„Nu a mai vrut să stea. Asta este, noi aseară reuşiserăm  să rezolvăm problemele, dar el n-a mai vrut să rămână. Păcat… Nu ştiu să fi semnat cu CSM Bucureşti”, a confirmat Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a Energiei, pentru www.sportingorj.ro. Preşedintele gorjenilor spune că va încerca să aducă încă un jucător pe acest post, dar nu este sigur că va şi reuşi acest lucru: „Noi vrem să mai aducem pe cineva, dar să vedem şi dacă vom reuşi. Am discutat cu Georgescu, dar s-a dus la CSM Bucureşti, cu Fenici, care a plecat la Timişoara, Irimescu se pare că va merge la Bacău. Toată lumea trage spre casă, numai ai noştrii pleacă…”, a mai spus Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • FATAL spune:

    pai daca va bateti joc de ei, ce rost are sa ramana? vreti sa faceti asa cum ati facut si cu ceilalti? acum vreti sa aduceti numai jucatori de valoare, dar cand ati avut deja formata o echipa competitiva n-ati vrut sa-i mai platiti. asa ca dle Popescu,nu mai incercati sa ne aruncati praf in ochi ca nu suntem atat de fraieri

  • laurentiu spune:

    Probabil ca de la anul orasul o sa aibe 2 echipe fara buget in divizia B si o echipa cu buget de cupe europene dar care pica in fiecare an in liga a doua.Nu tin minte ca cei de la fotbal sa fi redus salariile(cheltuielile) cu 25% ca cei de la handbal si baschet.

  • gogosel spune:

    Pai daca ei au terminat pe locul 3 si nu ati fost in stare sa le dati o prima nici macar de un suc, cine mai vrea sa ramana? Dar cand nu erau in obiectiv repede le luati din salarii….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.