RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Pandurii în faţa celor de la Napredak

/ 7 februarie 2011

Pandurii au învins pe FK Napredak cu 2-0 (1-0) în penultimul meci disputat în Antalya, golurile echipei gorjene fiind marcate de Voiculeţ şi Neagu.

Grigoraş l-a menajat în acest meci pe Chiricheş, care a lipsit din formula de start şi nu a fost introdus în teren nici în partea a doua a meciului, însă a trimis în teren o formaţie cu care probabil ar fi jucat şi dacă acum ar fi început campionatul. Fără a forţa revenirile lui Matei, Viera, Pintilii sau Vranjes, Grigoraş a început meciul cu sârbii de la Napredak în următoarea formulă: Lazar – Pleaşcă, Tătaru, Cardoso, Grecu – Voiculeţ, Nistor, Cristea – Băcilă, Lemnaru, Hidişan.

În prima repriză jocul a fost destul de animat, iar fotbaliştii de la Pandurii au fost mai combinativi la mijlocul terenului. Hidişan a încercat primul poarta sârbilor în minutul 8, dar balonul a trecut peste buturile lui Milenkovic. Voiculeţ a deschis scorul în minutul 16 la o gravă greşeală a apărării sârbe, mijlocaşul gorjenilor marcând simplu din interiorul careului după o minge ricoşată la el la 16 metri. Două minute mai târziu, Cristea, repus în drepturi pe nabda stângă după ce până acum Grigoraş l-a exilat în centru, a încercat un şut din unghi, dar mingea deviată de un adversar a lovit transversala. Golul doi a întârziat să vină deşi în minutul 27 Lemnaru a fost pus în situaţie excelentă la o minge întoarsă de Voiculeţ, însă finalizarea vârfului adus de la U Cluj a lăsat de dorit, migea trecând pe lângă poartă. Nici Hidişan n-a avut mai mult noroc, deşi acesta a prins spaţiul porţii, vina menţinerii scorului de 1-0 pe tabelă aparţinând lui Milenkovic care a respins şutul în cros de la 25 de metri al mijlocaşului de la Pandurii din minutul 42. Tot Hidişan a semnat şi cele mai mari ocazii ale gorjenilor din repriza secundă, una mult mai săracă în faze de fotbal, în minutul 58 şutul său ocolind de puţin spaţiul porţii, în vreme ce zece minute mai târziu Milenkovic a intervenit salutar şi a scos din vinclu un balon pe care scria gol. Dacă Hidişan n-a avut noroc, acesta s-a transferat la Neagu, acesta transformând în minutul 89 o lovitură liberă din unghi. Finalul putea să ofere pnadurilor o victorie şi mai concludentă, însă Avramescu a fost egoist şi a şutat pe lângă poartă după ce a recuperat un balon la 40 de metri şi a urcat cu el până în preajma careului sârbilor.

Grigoraş a mers pe mâna titularilor până spre final, doar Horvat intrând după pauză în locul lui Lazar, iar Cristea şi Pleaşcă au părăsit terenul jucând doar aproximativ o oră de joc, în locul lor intrând Avramescu şi Popete. În minutul 82, Grigoraş a schimbat liniile introducându-i şi pe Rada, Ciucur, Militaru, Neagu, Apostu, Conrado şi Voinea, Tătaru fiind singurul pandur ce a evoluat în acest meci toate cele 90 de minute de joc.

 

Pandurii Târgu Jiu – FK Napredak 2-0 (1-0)

Au marcat: Voiculeţ (min. 26) şi Neagu (min. 89)

Pandurii: Lazar (min. 46 Horvat) – Pleaşcă (min. 62 Popete), Tătaru, Cardoso (min. 82 rada), Grecu (min. 82 Neagu) – Voiculeţ (min. 82 Ciucur), Nistor (min. 82 Militaru), Cristea (min. 58 Avramescu) – Băcilă (min. 82 Apostu), Lemnaru (min. 82 Conrado), Hidişan (min. 82 Voinea). Antrenor: Petre Grigoraş

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.