RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mari probleme de efectiv pentru Energia înaintea meciului de la Constanţa

/ 7 februarie 2011

Liviu Andrieş este nevoit să joace prima partidă oficială de la revenirea având la dispoziţie un număr extrem de mic de jucători.

În urma plecărilor din această iarnă, dar şi a numeroaselor accidentări din lotul Energiei, gorjenii deplaseză la Constanţa doar 11 jucători, trei dintre aceştia fiind portari, iar Truică va merge la malul mării fără a fi sigur că-şi va putea ajuta din teren coechipierii. Accidentărilor li se adaugă şi lipsa lui Andrei Enache, acesta fiind nevoit să susţină un examen în această perioadă.

Liviu Andrieş nu-i va avea la Constanţa decât pe Dragomir, Rădulescu, Motoi, Vukas, Păiuş, Giotoiu, Mărgineanu, Truică, Florea, Sandu Iacob şi Udriştoiu. Nici pentru meciul de duminică cu CSM Bucureşti de la Târgu Jiu situaţia nu va fi mult mai bună pentru gorjeni, care nu va miza în mod cert decât pe revenirea lui Enache, fiind totuşi posibile şi refacerile lui Truică şi Şandru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.