RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia va contesta arbitrajul de la meciul cu BCM U Piteşti – AUDIO

/ 5 februarie 2011

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia Rovinari acuză vehement maniera de arbitraj a meciului disputat în deplasare cu BCM U Piteşti şi pierdut de gorjeni cu scorul de 83-75.

Marius Vlaicu susţine că arbitrii Doru Vinasi şi Ciprian Ciocan au arbitrat în mod evident într-o sigură direcţie favorizând echipa gazdă:

Vlaicu – meci Pitesti

Preşedintele echipei gorjene spune că în urma analizei partidei pe care o va face în acest weekend, Energia va depune un memoriu la federaţie:

Vlaicu – contestatie arbitraj

Cum este greu de crezut că se mai poate ceva în privinţa rezultatului cu care s-a încheiat partida de la Piteşti, Marius Vlaicu spune că aşteaptă ca această contestaţie să fie recepţionată ca un semnal de alarmă:

Vlaicu – semnal de alarma

Reacţia avută de preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia Rovinari vine după ce acesta nu l-a susţinut pe antrenorul Slobodan Nikolic atunci când tehnicianul plav l-a acuzat pe arbitrul Laurenţiu Grigoraş că ar avea ceva personal cu unul dintre jucătorii echipei gorjene, motiv pentru care prestaţiile acestuia în meciurile în care a arbitrat echipa gorjeană au fost defavorabile Energiei.

 

www.sportingorj.ro

Comentează!

22 Comentarii până acum

  • EnergiAAA spune:

    Asemenea arbitraj nu am mai vazut de mult…

  • un martor ocular spune:

    Stimata redactie,

    Luati cunostinta de evenimentele neplacute petrecute dupa meciul de la Pitesti respectiv scandalul din parcarea Salii Sporturilor, provocate de antrenorul secund Stroescu Radu.
    Acesta a sarit sa-l bata pe celalat Radu, liderul galeriei si uite asa a fost nevoie de interventia fortelor de ordine, care ciudat nu au intervenit sa aplaneze un conflict intre suporterii celor doua echipe, ci sa-i potoleasca pe cei doi de la Tg-Jiu.
    Domnilor din conducerea ENERGIEI, domnule Vlaicu Marius, domnule Surdu, faceti ceva cu acest Stroescu, va faceti de ras !!!!!!
    Mai mult are un salariu exorbitant pentru ceea ce face la echipa
    Vreau sa va mai spun ca baitul asta are un vocabular de mahala foarte bogat pe care l-a folosit din plin la Pitesti, injurand pe cine i-a iesit in cale.
    Mai mult, a sarit la bataie, vrand sa aplice o corectie si unor suporteri care l-au apostrofat.
    Stroescule !!!!!!!!!!!!!!! arata-ti baiatule forta in teren.
    Si inca o dovada ca se cheltuie banii amaratilor care trudesc in minerit pe astfel HAHALERE !!!

    RUSINE in primul rand conducerii ca accepta astfel de compromisuri!!!!!!!!!!!!!!
    Luati fratilor masuri !!!!!!!!!!!!! Daca nu, sa va desfinteze ca MERITATI !!!!!!!!!!!!!!

  • un martor ocular spune:

    Stimata redactie,
    PS

    Sttroescule dupa ce am vazut ca ai facut in parcare la Pitesti sper sa te alegi cu un proces penal.
    Domule RADU (galerie), domnule cu autoturimul KYA de culoare alba (imi para rau dar nu va cunosc), cu scuzele de rigoare dar sunteti fraieri daca nu-l dati in judecata

  • Sabin Gherdan spune:

    Salutare tuturor.

    Din pacate nu am avut niciun om la meci. un martor ocular – crezi ca ne poti da mai multe detalii pe mail-ul contact [at] totalbaschet.ro ? Astept mail-ul cu mai multe detalii!

    Si am o rugaminte la editorii site-ului … sa nu sterga acest mesaj 🙂 Va multumesc mult!

    • un martor ocular spune:

      Vorbiti cu dl. nick 55. are perfecta dreptate si cunoaste in amanunt firul evenimentelor.
      Am inteles ca a cheltuit o gramada de bani la echipa asta si am auzit este cel care periodic face diverse sponsorizari.
      Cu stima!

  • nick55 spune:

    eu sunt cel cu KIA alba si maine il voi actiona in instanta, pentru gravele injurii pe care mi le-a adus mie si familiei mele(mama de 83 de ani, sotia si fetita, toate fiind amenintate cu sexul oral de catre domnul antrenor secund RADU STROESCU). mai mult, voi sesiza clubul energia in mod oficial si, implicit, fr baschet. sa vedem apoi daca mai am curaj sa ies pe strada pentru ca mi-a promis ca imi va rupe picioarele si gatul. si totul pentru ca am incercat sa-l despart de radu popovici. sa vedem ce va urma! si eu sunt tare curios! daca nu era maseorul echipei, luam bataie ca hotii de cai!

  • nick55 spune:

    si toate aste probabil drept multumire ca am dus, pe banii mei, 23 de oameni la pitesti sa sustina echipa! vreau sa multumesc si domnului vlaicu(pe care l-am criticat de multe ori) pentru ajutorul dat pentru acest lucru. indiferent ce masuri se vor lua, eu imi voi mentine sprijinul pentru echipa, pentru ca nu trebuie sa aiba probleme toata echipa pentru unul care are mintile intunecate de nu stiu ce(oare stiu?)!

  • Sabin Gherdan spune:

    Nick – imi poti sa un mesaj sau un telefon la numarul 0722 36 37 11 ? 🙂

  • galma spune:

    inca odata se dovedeste ca atunci cand incerci sa faci bine se termina rau…

  • energia rovinari spune:

    arbitri astia niste hoti

  • anonim spune:

    Foarte tigani cei de la Pitesti 🙂

  • iulian spune:

    Buna ziua,
    Doresc , pe aceasta cale sa imi manifest indignarea vis a vis de cele intamplate la Pitesti.
    Fac parte din Asociatia Studentilor din Universitatea „Constantin Brancusi” si am participat la acel meci la invitatia Domnului Radu Popovici intre noi existand o colaborare pe proiecte comune. Am observat si eu ca pe parcursul meciului au existat mai multi jucatori care nu au dat tot ce au putut avand in vedere banii pe care ii castiga. la fel de adevarat sunt si cele scrise de cei ce au scris mai sus

  • iulian spune:

    Este adevarat ca acest Stroiescu a fost suparat pe nemultumirile galeriei fata de prestatia sa si nu numai, dar de aici si pana a aduce injurii amenintari si mai ales tentativele de violenta asupra membrilor din staf, cred ca e un pas prea mare.
    Personal nu cred ca comportarea sa fata de cei ce au facut efortul sa vina pentru a sustine echipa moral, fizic dar mai ales cu eforturi financiare, este adecvat si ar trebui sanctionat de catre conducerea clubului

  • iulian spune:

    In concluzie doresc sa sugerez antrenorului o mai mare atentie la modul cum promoveaza jucatorii, in al doilea rand sa raspund „nemultumitilor” ca rezultatul nu a fost decis de albitri ci de jucatori.
    In al treilea rand asi dori sa sugerez conducerii masuri aspre impotriva celor ce se considera „smecheri”, „tari” si „intangibil prin contract”.

  • nick55 spune:

    ca sa va dati seama de felul in care slobodan nikolic a pregatit meciul cu steaua: steaua – tg-mures 101-66! tg-mures care are lot complet, nu ca noi.

    • haha!!! spune:

      s dus capusan acolo se alege prafu si de aia!!!

      • andrei spune:

        stai calm nu e vorba ca a pregatit antrenoru bine echipa ! e vorba ca a prins steaua meci foarte bun 😉 ar fi de preferat sa te uiti mai intai la statistici si apoi sa comentezi ….. deci daca nu ai cunostinte in domeniul baschetului mai bine taci ….. pentru ca un meci difera la o zi la alta .

  • ksoze spune:

    un cocalar penal acest stroescu invata sa bata mingea pe maidanele curtii liceului tudor vladimirescu, si acolo juca la fel de muult si de bine precum o faca acum, doar ca nu era era pe banii fraierilor.apropo sunt un consatean al stimabilului si daca tot veni vorba sa il punem pe raducu acolo unde ii este locul,adica pe terenul de baschet dar din incinta puscaria, hai sa va mai zic eu niste picanterii din viata marlanului arogant….intrebati-l spre exemplu daca mai camatareste copiii amatori de senzatii tari de pe la „milion” sau alte sali de jocuri de noroc.revin si cu altele;)

    • ksoze spune:

      Stroica,stai linistit campionule, am scris deliberat in maniera asta,pt ca vreau sa fie la nivelul tau de exprimare si de intelegere…nu am sa fac micio corectura la textul din mai sus pt ca vreau sa ramai la fel de inchistat si ignorant.pace,caine

      • andrei spune:

        Chestia cu camataritul pe la „milion” o stie tot orasul :))
        Vino cu ceva nou vreau sa rad si eu putin :))

  • gore spune:

    Când Voinescu inscrie 18 puncte si îi fura mingea lui Niklic din mâini de doua-trei ori, când procentajul echipei noastre la aruncarilor de trei puncte este decurajator si acuzi arbitrajul esti subiectiv. Mai cautati si alte motive. Crede cineva ca marele presedinte nu are nici o vina pentru modul de cum arata si cum joaca echipa? Eu cred ca el este principalul vinovat. Ar trebui să-şi asume împreuna cu antrenorul aceste lucruri.
    Când a fost numit sef peste baschet ,aplaudacii sai îl considerau ca fiind din fenomen si acesata echipa va fi privilegiata , dar iata ca valoarea loturilor stabileste ierarhia.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.