RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sandu Iacob: “Conducerea s-a adaptat condiţiilor financiare şi a drămuit mult mai bine banii”

/ 3 februarie 2011

Rămas antrenor secund şi jucător la Energia după plecarea cuplului Stângă-Bedivan, Sandu Iacob crede că Energia poate duce partea a doua a campionatului la capăt cu succes.

Noul secund al gorjenilor apreciază că cei din conducere s-au pliat rapid pe noile condiţii economico-financiare: “Cred că cei din conducerea clubului s-au adaptat condiţiilor financiare pe care şi le pot permite şi au drămuit mult mai bine banii. Au investit exact cât şi-au permis şi în cine şi-au permis. Nu ne-a venit bine că au plecat colegi cu care ne acomodasem, dar asta e viata şi îţi oferă surprize de genul acesta. Misiunea noastră este să ne adaptăm şi să facem faţă condiţiilor acestea”, a declarat Sandu Iacob. Acesta crede că tinereţea echipei este atât un atuu al gorjenilor cât şi un dezavantaj pentru că tinerii au nevoie de victorii pentru a căpătat atât experienţă cât mai ales încredere: “E foarte important cum începem returul, ce încredere căpătăm. Sunt mulţi tineri care au nevoie de încredere prin rezultate şi dacă reuşim să câştigăm câteva meciuri atunci am pune probleme la toate echipele. Atuul nostru este dorinţa celor care au rămas de a continua evoluţiile bune din tur şi spiritul care s-a creat în ultima perioadă. Şi la joc şi la antrenamente suntem determinaţi”, a mai spus Sandu Iacob.

Pentru Sandu Iacob munca la Energia este cu atât mai dificilă cu cât el trebuie să fie şi exemplul pe care mai tinerii săi colegi trebuie să-l urmeze pentru a avea o carieră de succes. În ciuda experienţei sale foarte bogate şi a rolului de antrenor secund, Sandu Iacob spune că nu-şi arogă şi calitatea de lider al echipei: “Fiecare jucător îşi poate asuma în momentele decisive rolul de lider pentru că aşa creşte fiecare în parte. E nevoie de mai mulţi lideri pentru că sunt multe momente decisive într-un meci”, a declarat interul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.