RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Joc neconvingător şi o nouă înfrângere pentru Pandurii în Antalya

/ 3 februarie 2011

Elevii lui Petre Grigoraş au pierdut al doilea joc amical din acestă iarnă, scor 1-2 (0-0) cu sud coreenii de la FC Gyeongnam.

Fără Mingote, Pintilii, Viera, Vranjes şi Matei, toţi accidentaţi, Pandurii a aliniat la începutul meciului cel mai bun unsprezece din lotul apt avut la dispoziţie, însă echipa gorjeană nu a reuşit mai mult decât o repriză albă contra rezervelor echipei coreene. În primul mitan, Pandurii au avut o posesie mai bună decât sud-coreenii, însă fără a pune prea mult în pericol poarta acestora. Brata a avut o ocazie imensă în debutul partidei dar a trimis cu capul peste poartă din poziţie excelentă după un şut blocat al lui Cristea. Abia la capătul unui sfert de oră de joc a mai aapărut o ocazie, însă Voiculeţ a şutat peste poartă de la 13 metri. Gyeongnam a avut primul şut pe poartă abia în minutul 37, dar Lazar a fost pe fază şi a respins în corner. Ultima ocazie a primei reprize l-a avut în prim plan pe Băcilă, dar jucătorul de bandă al Pandurilor a şutat direct în portar din poziţie excelentă şi scorul a rămas nemodificat.

După pauză sud coreenii au schimbat liniile şi au trimis în teren echipa de bază, lucru care s-a văzut imediat. În minutul 48 Gyeongnam a deschis scorul prin Kim Jin-Hyun, care a profitat de lipsa de reacţie a lui Popete, a pătruns în careu şi l-a lobat pe Lazar. Reacţia Pandurilor a fost imediată, după un singur minut Cristea având şansa egalării cu un şut de la 19 metri, uşor lateral dreapta, dar mingea a ocolit spaţiul porţii. Pe parcursul reprizei secunde, Grigoraş a trimis în teren şi ceilalţi jucători pe care i-a avut la dispoziţie, însă aspectul jocului nu s-a schimbat în bine pentru gorjeni. Totuşi, Pandurii au avut o şansă bună în minutul 78, când Cardoso l-a găsit excelent pe Apostu, dar şutul acestuia la colţul lung a fost respins de goalkeeper-ul sud corean. După doar şase minute Pandurii aveau să mai încaseze un gol, Kim Tae-Wook finalizând cu un voleu sub transversală din interiorul careului o fază în care apărarea gorjeană a fost din nou visătoare. Finalul a aparţinut Pandurilor în sensul în care au reuşit să înscrie în prelungiri golul de onoare prin brazilianul Conrado, acesta punând latul la 3 metri de poarta adversă la o centrare a lui Apostu care trecuse de Voinea.

Pandurii Târgu Jiu – FC Gyeongnam 1-2 (0-0)

Au marcat: Conrado (min. 92) / Kim Jin-Hyun (min. 48), Kim Tae-Wook (min. 84)

Pandurii: Lazar (min. 72 Horvat) – Popete (min. 57 Ciucur), Chiricheş, Cardoso, Grecu (min. 75 Neagu) – Băcilă (min. 75 Voinea), Nistor (min. 75 Conrado), Voiculeţ (min. 72 Avramescu), Cristea, Brata (min. 50 Hidişan) – Lemnaru (min. 55 Apostu).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.