RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, în cantonament la Govora

/ 1 februarie 2011

De ieri după amiază Jiul Rovinari se află în cantonament la Băile Govora, acolo unde antrenorul Cătălin Trofin îşi pregăteşte echipa pentru asaltul spre promovare pe care echipa rovinăreană îl va da în această primăvară.

„Până pe 9 februarie ne vom pregăti la Govora, unde avem condiţii foarte bune de bazin, masaj, saună şi masă. Din păcate avem probleme din cauza zăpezii pentru că nu avem cum să alergăm traseele în pantă. Şi terenul este îngheţat şi e greu să facem antrenamente pe această suprafaţă”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro în legătură cu condiţiile de care echipa beneficiază în această perioadă la Govora.

Înaintea plecării la Govora, echipa lui Trofin a jucat două partide de verificare, una la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, câştigată în faţa celor de la Regia de Apă Craiova cu scorul de 5-1, cu două goluri marcate de Lăcătuşu şi cîte unul de Văcaru şi Popescu, şi unul la Motru, pierdut cu 3-2 în faţa Minerului, pertidă în care golurile Jiului au fost înscrise de Amzucu şi Lăcătuşu. În acest cantonament, Trofin spune că îşi doreşte să joace şi căteva partide amicale, dar asta depinde de vreme şi de găsirea unor adversari: „Aveam stabilit un meci amical pentru mâine cu Lăpuşata, dar aceştia au renunţat, aşa că suntem în căutarea unor adversari cu care să facem unul sau două jocuri de verificare în această perioadă. Încercăm să mergem sâmbătă la Vâlcea pentru a juca acolo un meci de verificare, nu ştim deocamdată cu cine”, a mai spus Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Jan spune:

    Sunteti penibiliiiiiii. In loc sa faceti niste transferuri bune, tineti toti umflatii in echipa aia de nu pot alerga nici 30 de minute. Luati 2,3 jucatori calumea daca vreti sa promovati si schimbati pensionarul ala din poarta

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.