RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Niksa Bavcevic: „Am câştigat pentru că am avut o bancă mai lungă”

/ 30 ianuarie 2011

Antrenorul celor de la Steaua Turabo a declarat că echipa sa a plecat cu două puncte de la Târgu Jiu graţie unei aruncări norocoase şi unei bănci de rezerve superioară gazdelor.

Niksa Bavcevic a recunoscut faptul că a fost surprins de felul în care Energia a încercat să-şi fructifice şansele de a câştiga meciul cu Steaua Turabo şi a remarcat publicul de la Târgu Jiu: „Nu m-am aşteptat să fie aşa greu aici, la un public aşa nebun şi iubitor de baschet. Cred că am avut noroc să avem o minge câştigătoare pe final. Am câştigat pentru că am avut o bancă mai lungă, mai multe recuperări, cu zece mai mult. Mulţumesc tuturor jucătorilor şi fanilor, au jucat extraordinar. Nu e o scuză, dar am avut un procentaj foarte rău la loviturile libere ceea ce nu e în regulă pentru o echipă mare”, a declarat antrenorul stelist. Acesta a adăugat că echipa gorjeană va prinde un loc în play-off: „100% Energia intră în play-off  pentru că au o schemă bună, doi americani foarte buni, un antrenor bun şi joacă cu multă energie”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • laurentiu91 spune:

    Daca pe banca de rezerve am avea 2-3 jucatori cel putin mediocrii ar fi foarte probabila calificarea in play-off.Asa,mai e mult de tras si ,Doamne fereste de accidentari.
    In alta ordine de idei, imi poate spune cineva cum se numeste si cine cinta melodia pe care se face prezentarea echipei?Multumesc.

  • relu14bluelion spune:

    chiar super melodia…m-ar interesa si pe mine…cred ca numai calin stoleru ne-ar putea ajuta…

  • PPK spune:

    Daca am avea un pivot cat de cat inca 1-2 jucatori langa lupusavei pe banca care sa se miste bine am avea sanse la play off dar asa cand noi jucam 40 de minute in 4 oameni foarte rar in 5 ce sa facem.AFARA BIGUS AFARA VLAICU SI TOTI CARE I TINE VLAICU IN SPATE.

  • ILoveEnergia spune:

    „Am castigat pentru ca am avut o banca mai lunga…..si arbitrii de partea noastra”. Atunci cand sunt mici erori de arbitraj care nu influenteaza rezultatul unui meci datorita superioritatii echipei adverse nu poti fi revoltat insa cand datorita acestor erori pierdem un meci care l-am fi putut castiga, nu este normal sa taci si sa inghiti greselile de arbitraj facute „involuntar” bineinteles.

    • andrei spune:

      Vezi ca ai scris gresit . Se scrie „au pierdut” nu „am pierdut” pentru ca tu nu cred ca esti jucator . Cel mai bine e sa itzi gasesti alt scop in viata decat sa idolatrizezi pe acesti oameni care mai nou se bat prin parcari .

      • ILoveEnergia spune:

        Nu sunt jucator. Insa eu consider ca nu castiga numai echipa. Castiga toti cei care o sustin. Atat jucatorii cat si suporterii. Nu stiu cum te-ai gandit tu ca scopul meu in viata este sa IDOLATRIZEZ aceasta echipa.Intre a idolatriza si a sustine o echipa este o diferenta majora. Si inca ceva. Nu baga toata echipa in aceeasi oala. Nu toti se bat. Doar un specimen mai aparte din aceasta echipa. Sper ca sti la cine ma refer. Numai bine!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.