RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Steaua porneşte favorită”

/ 27 ianuarie 2011

Chiar dacă Energia a fost o adevărată sperietoare pentru stelişti, echipa gorjeană porneşte cu şansa a doua înaintea meciului de sâmbătă cu Steaua Turabo, este de părere antrenorul Slobodan Nikolic.

În opinia tehnicianul sârb, Steaua are un avantaj mare în ceea ce priveşte lotul de care dispune prin mărimea sa, dar şi a valorii celor ce vin de pe bancă: „Ştiu că Energia i-a mai bătut până acum, dar în acest moment lotul şi poziţia celor două echipe nu se compară deloc unul cu altul. Steaua porneşte ca favorită, asta cu certitudine. Şi dacă ne uităm la buget, la obiectiv şi la juctorii pe care îi au la dispoziţie cei de la Steaua, nu ne putem compara deloc cu ei. Ei au avantajul că pot schimba de fiecare dată jucătorii, aduc alţii noi, sunt acoperiţi pe toate posturile cu cel puţin doi oameni, pe când noi… Au atât jucători străini de valoare, cât şi români, iar Stănescu, Căruţaşu sunt doar câteva nume”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta speră totuşi ca echipa sa să producă surpriza şi să obţină o victorie în meciul de sâmbătă: „Nu înseamnă că ne vom da bătuţi dinainte de joc. Evoluăm acasă, avem fanii de partea noastră şi chiar nu avem nimic de pierdut. Vom juca în primul rând de plăcere şi într-adevăr ar fi o mare surpriză dacă am învinge Steaua”, a mai precizat antrenorul plav.

De parcă valoarea adversarului nu ar fi fost suficientă, Energia va avea de luptat şi cu un altfel de adversar, cu oboseala acumulată după o deplasare extrem de lungă, cea de la Iaşi, la întoarcere echipa pierzând 13 ore pe drum: „Sper ca băieţii să treacă peste uşoara stare de oboseală pe care au avut-o după deplasarea de la Iaşi pentru că am făcut practic 2 zile numai pe drum”, a încheiat Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.