RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Criciotoiu, între accidentare şi memoriu

/ 26 ianuarie 2011

Înaintea turneului de la Odorhei, în care Energia va juca în compania gazdelor de la HC Odorhei, dar şi a celor de la Bucovina Suceava şi Dinamo Braşov, antrenorul Liviu Andrieş mai are o problemă de lot.

Interul dreapta Bogdan Criciotoiu are probleme mai vechi la ligamentele umărului şi are nevoie de repaus: „Criciotoiu avea de mai mult timp probleme. Şi-a făcut un RMN şi a fost diagnosticat cu întindere a ligamentelor de la umăr, o accidentare mai veche. Este o problemă pentru că după ce că suntem la număr puţini orice accidentare contează”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş despre prima dintre problemele lui Criciotoiu. Cea se-a doua este legată de bani, jucătorul depunând memoriu la federaţie reclamând clubul că nu şi-a primit drepturile salariale pe două luni şi jumătate, drepturi ce însumeasă 5.000 de euro. Criciotoiu le mai cere celor de la Energia şi plata taxelor de la facultate, drept pe care jucătorul spune că-l are prevăzut în contract. Andrieş spune că aceste probleme nu-l privesc şi speră ca lucrurile să se rezolve pentru a-l putea folosi pe jucător în campionat: “E problema efectivă a lui ,care se se rezolvă cu conducerea. Eu trebuie doar să antrenez echipa. Nu contează pentru mine că şi-a depus memoriu. Băieţii poate au dreptate. Eu sunt doar antrenor şi sunt aici să-i pregătesc. Problemele financiare şi cele de organizare sunt ale conducerii administrative. Criciotoiu este sub contract cu noi şi va continua cu Târgu Jiu. Asta cred eu. Am vorbit cu el şi dacă se rezolvă problemele financiare, el continuă la Târgu Jiu. Şi eu am înţeles că problemele financiare se vor rezolva”, a precizat Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.