RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme medicale pentru Mingote

/ 23 ianuarie 2011

Cantonamentul de la Poiana Braşov a făcut o victimă în rândul Pandurilor, portarul Pedro Mingote suferind o întindere de ligamente ce-l scoate din circuit o perioadă.

Antrenorul Petre Grigoraş s-a arătat destul de îngrijorat de situaţia lui Mingote, portughezul fiind în pericolul de a pierde cel puţin o parte din perioada de pregătire din Antalya din cauza acestei preobleme medicale: „Mingote a suferit o întândire la tendonnul lui Achile. El are nevoie acum de o pauză de minim 10 zile şi în aceste condiţii ne gândim serios dacă este bine să-l luăm în Antalya sau să-l lăsam acasă să se recupereze”, a spus Grigoraş, care a mai precizat că a înţeles că problema lui Lazar ar fi fost rezolvată între timp de conducerea clubului.

Pandurii au parte de o mini-vacanţă în această perioadă, ei fiind liberi până marţi după-amiază, când Grigoraş a stabilit reunirea lotului. Echipa gorjeană va sta la Târgu Jiu doar până vineri, atunci Pandurii urmând a pleca spre Belek, acolo unde în perioada 28 ianuarie – 10 februarie vor avea un cantonament presărat şi cu o serie de meciuri de verificare, unele dintre acestea urmând a fi transmise în direct de Digi TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.