RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic vrea o victorie cu CSM Bucureşti, fie şi la limită

/ 21 ianuarie 2011

La adăpostul victoriei din tur, când Energia s-a impus la Bucureşti, antrenorul Slobodan Nikolic spune că s-ar mulţumi şi cu un succes la o diferenţă de un singur punct, asta în perspectiva unei lupte pentru un loc în play-off dusă până la nivelul unor diferenţeiri făcute în funcţie de rezultatele directe.

„Nu ştiu dacă va fi sau nu un meci foarte echilibrat, prefer să câştigăm şi la un singur punct diferenţă şi mai puţin la 10-20, numai să câştigăm noi meciul. În tur, noi am învins la CSM, iar o eventuală nouă victorie am face 2-0 la acest capitol, în timp ce dacă va fi o morişcă între Otopeni, Energia şi CSM, echipa din Tg-Jiu ar avea un avantaj de 2-0 în faţa CSM-ului”, a declarat Nikolic înaintea partidei cu CSM Bucureşti.

Tehnicianul Energiei a declarat că a vizionat prima partidă disputată de CSM Bucureşti în retur şi spune că diferenţa înregistrată pe tabelă la finalul meciului a fost prea mare în comparaţie cu perioadele de dominare a jocului pe care cele două echipe şi le-au împărţit: „Ştiu despre CSM Bucureşti că au venit pe ultima sută de metri 3 jucători noi, americani. Am urmărit meciul de la Bucureşti cu Oradea şi nu am înţeles cum a putut să piardă echipa oaspete la o diferenţă atât de mare, mai ales că în primele 30 de minute Oradea a fost şi în avantaj”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

Partida dintre Energia şi CSM Bucureşti se va disputa duminică în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de TVR 3. Interesant este faptul că la Târgu Jiu va reveni în calitate de arbitru al acestei întâlniri Laurenţiu Grigoraş, care va fi la al şaptelea meci în care arbitrează Energia în acest sezon, şase în campionat şi unul în Cupa României, dintre cele şase meciuri disputate deja cu acest arbitru, gorjenii câştigând o singură dată.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.