RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zotta şi Marodin, în vizită de lucru la Târgu Jiu

/ 19 ianuarie 2011

Astăzi la Târgu Jiu doi reprezentanţi ai Comisiei Centrale de Arbitri au avut o întâlnire cu şefii a patru AJF-uri în ceea ce priveşte pregătirea şi implementarea Programului şi Convenţiei UEFA.

Constantin Zotta, ofiţerul de implementare al Programului şi Convenţiei UEFA, şi Nicolae Marodin, ofiţer zonal al aceluiaşi program, s-au întâlnit şi au discutat cu preşedinţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din Gorj, Dolj, Vâlcea şi Mehedinţi, discuţiile purtându-se pe tema pregătirii alinierii arbitrilor din această zonă la acest program dezvoltat de UEFA. „Fotbalul este un domeniu în care, în urma unor statistici al reprezentanţilor UEFA şi FIFA consumă cel mai mult timp liber al celor care iubesc acest sport şi atunci noi, arbitrii, cei care suntem implicaţi direct în fenomen avem rolul de a instrui copiii care vin la fotbal, de interveni pentru cea ce înseamnă fair-play”, a explicat Zotta importanţa implementării acestui program.

Mihai Prunariu, preşedintele AJF Gorj, s-a declarat onorat de faptul că acest program va fi dezvoltat având Târgu Jiul drept unul dintre centrele sale zonale: “Faptul că Gorjul a fost ales să găzduiască unul dintre Centrele Zonale de pregătire şi implementare a Programului şi Convenţiei UEFA este o recunoaştere a faptului că la Comisia Judeţeană de Arbitri Gorj a făcut o treabă bună în ultima vreme. Urmărim să creştem cât mai mulţi arbitri pentru a-i promova în eşaloanele superioare. Valoarea lor este dată de munca acestei Comisii Judeţene de Arbitri. Este un lucru bun pentru judeţul nostru care, deşi este unul mic, este în topul arbitrajelor bine considerate”, a declarat Prunariu pentru www.sportingorj.ro. De altfel, şi Constantin Zotta a lăudat munca depusă de gorjeni în acest domeniu: “Ştiam că aici la Tg-Jiu sunt oameni buni din fenomen, care muncesc foarte mult pentru fotbal şi cred că acesta a fost şi motivul pentru care am ales acest oraş ca Centru Regional de Dezvoltare a Arbitrajului”, a încheiat ofiţerul de implementare al Programului şi Convenţiei UEFA, Constantin Zotta.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.