RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Chiţu: “Acum m-aş urca în maşină şi aş veni la Pandurii”

/ 19 ianuarie 2011

Golgheterul ligii a doua, Sorin Chiţu declară că îşi doreşte foarte mult un transfer la Pandurii în această iarnă, soarta acestui transfer urmând a fi stabilită în aceste zile între acţionarii clubului Săgeata Năvodari, echipă pentru care a marcat 10 goluri în turul acestui campionat.

Chiţu a declarat pentru www.sportingorj.ro că aşteaptă acum să primească OK-ul din partea constănţenilor pentru a deveni pandur din această iarnă, el înţelegându-se deja cu gorjenii pentru un transfer în vară, atunci când îşi încheie contractul cu Săgeata Năvodari: “Nu depinde de mine dacă ajung sau nu la Pandurii. Ce a depins de mine am făcut. Acum sper ca cele două cluburi să se înţeleagă. Eu îmi doresc foarte mult să ajung la Pandurii. Dacă ar fi după mine acum m-aş urca în maşină şi aş veni la Pandurii”, a spus atacantul de 30 de ani al constănţenilor. Chiţu a aflat de faptul că Grigoraş îl consideră o soluţie pentru Pandurii şi speră ca odată ajuns la echipa gorjeană să nu dezamăgească: “Îi mulţumesc domnului Grigoraş că s-a gândit la mine şi sper să îl pot ajuta atât pe el cât şi echipa. Dacă voi ajunge la Pandurii îmi voi face datoria aşa cum mi-am făcut-o peste tot. Voi face tot ce pot pentru a nu dezamăgi aşteptările celor care îşi pun speranţe în mine”.

Chiţu nu se poate lăuda cu un CV impresionant deşi are deja 30 de ani. Atacantul dorit de Pandurii a debutat în liga I la Petrolul în urmă cu 10 ani, a mai fost într-un timp în vederile celor de la Poli Timişoara, dar remarcat s-a făcut mai ales în ultimul an şi jumătate, la Săgeata Stejaru şi Săgeata Năvodari: “Am puţine prezenţe în Liga I, am jucat doar cu Petrolul când aveam 20 de ani. Eram foarte tânăr atunci, Petrolul a şi retrogradat în acel sezon. Acum, la vârsta pe care o am, să vin la Pandurii este o mare oportunitate, să joc la 30 de ani în Liga I ar fi o mare şansă pentru mine şi sper să fiu înţeles şi eu”, s-a confesat Sorin Chiţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.