RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Noul slogan al Energiei: “Puţini, dar sufletişti!”

/ 19 ianuarie 2011

Echipa de handbal va juca în retur la nivel de avarie în ceea ce priveşte numărul de jucători după exodul de jucători din această iarnă, iar acest lucru se vrea suplinit printr-o mobilizare mai mare din partea celor rămaşi.

Paul Giotoiu, unul dintre cei mai valoroşi jucători rămaşi la Energia crede că echipei gorjene nu-i va fi deloc uşor în condiţiile actuale, dar nu este nici o situaţie atât de disperată: “Suntem puţini, dar sufletişti. Intrăm pe teren să ne jucăm şansa la fiecare meci. Nici nu avem o foaie întreagă de 16 jucători. Sunt 15 meciuri rămase de disputat şi va fi foarte greu din punct de vedere fizic pentru că suntem puţini. Nu avem presiune, acesta e avantajul nostru”, a declarat pivotul Energiei. Şi Mihai Păiuş crede că Energia nu va face paşi înapoi pe teren, asta chiar dacă recunoaşte că pierderile suferite la nivel de lot sunt destul de importante: “La ce lot avem acum şi a fost în tur nu putem emite aceleaşi pretenţii, dar cred că o să fie mai multă dăruire, devotament, o să se schimbe ceva în imaginea echipei. Am fost mai blânzi până acum”, a declarat “gladiatorul” Mihai Păiuş.

În privinţa restanţelor financiare, jucătorii se arată înţelegători chiar dacă mărturisesc faptul că există un uşor sentiment de nelinişte: “Nu vii chiar liniştit la sală din cauza problemelor financiare, dar ne facem treaba la antrenamente. Încercăm să înţelegem situaţia”, a mai declarat Paul Giotoiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.