RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: “Avem bani la dimensiunile pe care le-am stabilit”

/ 19 ianuarie 2011

Problemele licenţierii ating multe cluburi din Liga I, nu însă şi pe Pandurii, echipa gorjeană fiind sigură că va obţine dreptul de a putea evolua în primul eşalon şi sezonul viitor.

Cel care a dat aceste asigurări este chiar preşedintele Marin Condescu: “Din punct de vedere financiar şi al bazei sportive de la Severin nu avem emoţii cu licenţa. Arena din Târgu-Jiu este în reparaţii, aşa că nu vine nimeni să facă inspecţia aici. Dacă începem campionatul viitor la Severin, acolo se va da licenţa pe baza sportivă”, a declarat Condescu. Acesta a ţinut să precizeze însă că bugetul echipei este unul normal, în conformitate cu vremurile pe care România le traversează: “N-aş vrea acum să se înţeleagă, şi să profite cei care dau din gură, că noi avem bani nemaipomeniţi. Avem bani la dimensiunile pe care le-am stabilit, nu ne scăldăm în bani!”, a completat Condescu.

Pentru a fi siguri de obţinerea licenţei, Pandurii încearcă în această perioadă să scape de orice datorie către stat, acestea fiind considerate de Condescu cele mai importante în viaţa unui club de fotbal: “Căutăm să nu avem datorii la bugetul statului. În privinţa bugetului, anul acesta poate avem noroc să luăm şi bani de la Ligă. În iunie vin şi banii aceştia”, a mai spus oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.